Graphilla.com :: Преглед на тема - Малко фотография

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко фотография
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
longjohn

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много шум за нищо, дали е филм или дигиталка, като кадъра не става няма смисъл от разтягане на локуми.
emmsky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

xxlogre, просто и аз не можах да се сдържа...

Преглътни малко голямото его и чувствата и чуй/виж какво ти казват хората. В обратната връзка, която ти казват хората има много смисъл.

Искам да споделя и мойто мнение:

Да, това как усещаш нещата и с какво чувство подхождаш към снимането е много важно, но не е достатъчно. Таланта и усета за нещата е един не шлифован диамант. Следва да го развиваш, да се грижиш за него, да го лъскаш.... да четеш книжки.
Чувството и усета са основата. Следва Какво искаш да изразиш; Какво искаш да покажеш на външния свят. И след това е начина, по който ще го направиш. Дали снимаш с дигиталка, стара лента или кутия за обувки няма значение, стига да знаеш какво правиш.
Имаш чувство, имаш талант, имаш какво да кажеш на хората - следва да го изразиш...

Това, че съм направил произволна снимка на нещо с кутия за обувки и се е получила някаква интересна мазня, прави ли произведението ми Арт?

Може би ибаш много какво да кажеш.
Може би имаш много чувства и емоции, които искаш да изразиш...
Но от тези тови снимки, аз това не го разбирам. Седят ми празни, произволни и не виждам нищо в тях. Не ми въздействат по никакъв начин.
И причината не е в това С КАКВО и НА КАКВО си снимал....
А по-скоро КАКВО, КАК и ЗАЩО си снимал....
spovv

МнениеПуснато на: Пет Ное 14, 2008 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм фотограф и не се занимавам с фотография, мнението ми не е като на професионалист, а на човек който гледа.... и възприема :) Смятам че в тази снимка има доста движение. Харесва ми.

Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети