emmsky
|
Пуснато на: Пет Ное 14, 2008 3:04 pm Заглавие: |
|
|
xxlogre, просто и аз не можах да се сдържа...
Преглътни малко голямото его и чувствата и чуй/виж какво ти казват хората. В обратната връзка, която ти казват хората има много смисъл.
Искам да споделя и мойто мнение:
Да, това как усещаш нещата и с какво чувство подхождаш към снимането е много важно, но не е достатъчно. Таланта и усета за нещата е един не шлифован диамант. Следва да го развиваш, да се грижиш за него, да го лъскаш.... да четеш книжки.
Чувството и усета са основата. Следва Какво искаш да изразиш; Какво искаш да покажеш на външния свят. И след това е начина, по който ще го направиш. Дали снимаш с дигиталка, стара лента или кутия за обувки няма значение, стига да знаеш какво правиш.
Имаш чувство, имаш талант, имаш какво да кажеш на хората - следва да го изразиш...
Това, че съм направил произволна снимка на нещо с кутия за обувки и се е получила някаква интересна мазня, прави ли произведението ми Арт?
Може би ибаш много какво да кажеш.
Може би имаш много чувства и емоции, които искаш да изразиш...
Но от тези тови снимки, аз това не го разбирам. Седят ми празни, произволни и не виждам нищо в тях. Не ми въздействат по никакъв начин.
И причината не е в това С КАКВО и НА КАКВО си снимал....
А по-скоро КАКВО, КАК и ЗАЩО си снимал.... _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|