Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 1:15 am Заглавие: Engagement party at The Tram Shed pub |
|
|
Здравейте, значи миналата събота ходих да снимам това парти, като ми казха че ще е във въпросният пъб, и аз си го представях като п нормален пъб.Но като се озовах на мястото и изтръпнах, оказа се много рокендрол местенце, със много оскъдна свелина и стени боядисани във черно ;))..... изтръпнах като видях какво налично осветление имаше, но като засвириха групите и ме грабна една рок вълна и забравих каква е тъмница....надявам се да не ви е скучно, пък и купон да става ;)
Това са виновниците и организаторите на партито
И да преминем към рокендролът, и някой интересни мутри от персоналът
И най рокендрол бабата
и следва рандъм от партито
Дъ дарк саид оф дъ Ник
Двама агенти под прикритие
И няколко на саме
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 1:45 am Заглавие: |
|
|
Мирчев, ужасно много снимки, да беше подбрал 10 важни момента. Обаче отказвам да коментирам, докат не покажеш кадрите от пътуването!!! :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 3:34 am Заглавие: |
|
|
Можеше наистина да подбереш, ама нищо :). Аз се кефя като пускаш картинки. Мацката-виновничка е чаровна :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 12:50 pm Заглавие: |
|
|
мда, има свежи кадри, има кадри които са нужни за историята, но има и такива които са си чисто семейно-сантиментални и тях е по-добре да ни спестиш, защото развалят впечатлението _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 9:48 pm Заглавие: |
|
|
Право думате дружина, нещо съм се улисал, пък уж не мислех да ги пускам всичките, извиниявам се за което ;)
А призидентът Донков щомто казва ще взема и да ги пусна (за първо време поне някой от тях) ама да не стане пак проблем че и те са множко ;))))) _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|