Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 1:00 pm Заглавие: статични кадри - Аркадия |
|
|
Ето малко статични кадри от филмчето за "Аркадия":
Зона Север - този квартал би трябвало да е по-евтиният от двата, но според мен той се получи по-интересен като визия
А тук 2 кадъра от зона Юг:
 _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 1:15 pm Заглавие: |
|
|
йожи forever:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kolio_b
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 3:18 pm Заглавие: |
|
|
Приятна атмосфера. Като забележка (може да граша,но... ) мисля, че колегата мотоциклетист и приятелката му (видимо, возила се без каска, което само по себе си заслужава забележка ! :) ) са ~1,5 пъти по-малки от колкото им се полага. Или това или мащаба на уличната лампа, почти еднаквия размер на храстите вляво и тези вдясно (на различно разстояние от гледната точка), заедно с текстурата на паважа, създават лек логически тормоз. Малко като картина на Ешер :) Не знам, може само така да ми се струва. Като цяло е супер ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 3:46 pm Заглавие: |
|
|
Джовката е виното за сиренето разбираш ли ;)
Врабчев, обръщай на персонажите да са с просветлената част към слънцето а сянката да е от другата страна ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Така е като оставя нещата в чужди ръце и времето не стига. За хората си посипвам главата с пепел, на доста места са обърнати в неправилната посока спрямо слънцето, но нямаше кога да инспектирам подробностите. Това не е извинение. Иначе мащабно хората неби трябвало да са сгрешени, защото са между 1,6 и 1,7 М високи. По-скоро модела на лампата не е за този мащаб, но изсквания, неможеш се бори с тези неща. Каточели трябваше лампите да са по-фини малко. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 11:32 am Заглавие: |
|
|
като цяло има приятно усещане. Това което ме тормози най-много (ако не споменавам рпц-тата) е интензивния цвят на покривите - стоят неестествено пресатурирани и леко към зелено. Другото дето е кофти, е текстурирането на места мостчето на близкия план :)
Малко ДОФ ще му дойде добре според мен.
ДОста работа е, явно обаче срока е бил къс :( _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2008 2:12 am Заглавие: |
|
|
Ima ogromen kontrast mejdu render i snimka ..ot 2d dobavkite napravo me boljt o4i4kite.Sorry vijdal sam njkoi dobri va6i popadenij.Ako se napravjt kato ilustracii(Photoshopski) 6te sa sa super. _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|