Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 8:23 pm Заглавие: една трисмислена картинка от мен |
|
|
от няколко месеца ми се иска да нарисувам това-тогава ми изглеждаше като прозрение, сега просто се изкефих да направя нещо просто така:)
.jpg) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2008 11:35 pm Заглавие: |
|
|
извинявам се имаше лека битка около клавиатурата и явно съм пратил пак поста. моля някой да го изтрие _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 4:50 pm Заглавие: |
|
|
понеже се скъсахте от коментари, а аз се скъсах да досаждам с присъствието си тая седмица-ето ви още една:)
.jpg) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 4:59 pm Заглавие: |
|
|
Първата картинка е с много настроение и ми напомня на рекламите в които се гмуркаха да плуват в пясъците на пустинята ;)
Единственото, което не ми се нрави много са трите еднакви блока за фон. Можеше поне да ги степенуваш и постепенно да избледняват към по-задния блок, но това сега го виждам...
За втората картинка - явно умишлено си искал да е по-празна, но ми празнее прекалено. Фигурата с метлата е сполучлива! Но дървото ми е излищно бъбриво на фона на останалото ;) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 5:19 pm Заглавие: |
|
|
figurata s metlata nqkakvo prividenie li e? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 5:20 pm Заглавие: |
|
|
zavisi ot glednata tochka.. inache za blokovete i darvoto-verno si e, shte pipna kato nameria malko vreme _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 5:47 pm Заглавие: |
|
|
pitam, za6toto za razlika ot metlata i listata ne fyrga sqnka...no moje da e artisti4no reshenie, a ne greshka... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2008 12:16 pm Заглавие: |
|
|
abe ne6to me marzi da popraviam kakvoto i da e praveno do sega i mi se zanimava samo s neshta praveni ot tuk natatak. obache ne mojah da se starpia da napravia oshte ena:)
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:36 am Заглавие: |
|
|
аз пък, последното не го схванъх.. явно съм тотално загладила гънките с тоя кеч по нощите.. освен това, това последното като идея ме дразни с това сляпо дете.. какво искаш да внушиш точно... мооже би проблема е, че не зацепвам.. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2008 1:37 am Заглавие: |
|
|
освен това, чисто технически - жълотото и сивото гут, ама да сложиш обработена снимка на мъж, чисто бял фотоапарат и тотално зле нарисувано сляпо дете - ми, ич не ме радвъ.. мъ, сега ми е нещо криво.. може и от това да е.. не ми обръщай внимание. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|