Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 3:38 pm Заглавие: Изчезнала тема |
|
|
Неделя сутрин 11.01.2009 около 8 сутринта Българско време чета нова тема именувана "Endgame by Samuel Beckett" (или нещо подобно). Та в темата става въпрос за едно филмче "Endgame" подобно на Zeitgeist и десетима души си бяха изразили мненията. На обед същия ден пак влизам за да видя няма ли нови мнения и опа темата я няма. Търся, търся и я няма.
Та въпроса ми е някой знае ли защо така мистериозно изчезна темата или дали е преместена някъде другаде и аз съм тъп и не мога да я намеря? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Има достатъчно форуми за политика, този не е един от тях !!! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Е можеше поне да се даде обяснение защо е изтрита темата.
На същия принцип трябва да се изтирят и темите с вицове - има много форуми за вицове.
Изтриването на тема без обяснения ме навежда на доста старанни мисли спрямо човека който е изтрил темата, при положение че тя може да бъде заключена и да се обясни нормално че не е желателно да се разискват подобни идеи в този форум. Въпреки че целта на форумите е хората свободно да комуникират помежду си, ако не се лъжа? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Предлагам анализа на скромната ми личност да го оставим на хората с подобаващо образование...
Относно темите с вицове и прочие простотии... с удоволствие бих ги изтрил... ама няма модераторско единство за това.
А тезата за свободното комуникиране... ще я отмина като несериозна... в основата на създаването и съществуването на този форум никога не е имало и намек за свобода и свободно комуникиране на злободневни теми.
Отделно... от кога, аджеба, от модовете в Graphilla се иска обяснение !?!?!
За неразбралите - теми за футбол, федербал, политика, световни конспирации и прочие простотии винаги са били трити, и ме е много яд, че тази не сам я видял още в зародиш... та да я изтрия още тогава.
Благодаря за вниманието.
Искрено и Почтително Ваш LoveHate _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 9:17 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Отделно... от кога, аджеба, от модовете в Graphilla се иска обяснение !?!?! |
Като видях този коментар, реших, че няма да мога да си замълча /пък ако трябва - банвай/
Reply: От когато са хора!!!
До колкото прочетох, човека попита съмвсем учтиво за какво става дума. Но май Ви липсват първите 7 години /ето аз за разлика от 'Mutra" не съм учтив, a и съм набрал, особено след днешните протести/.
Mutra написа: | Въпреки че целта на форумите е хората свободно да комуникират помежду си, ако не се лъжа? |
Явно е теоретично, въпреки, че виж какъв субфорум имало тук:
Общи приказки
Форум за каквото му дойде на човек
Искрено и Ваш
Николай Стоянов
средностатически потребител с напреднала деменция
ПС. пуснах и една тема за политка тук: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=226431#226431
/Никъде нямаше правила за форума/ _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Неусетно ще минат годините, ще порастнеш и ще разбереш защо а съм правия в случая. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 9:45 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Неусетно ще минат годините, ще порастнеш и ще разбереш защо а съм правия в случая. |
Минали са... и не смятам, че си прав!
ПС. И моята тема "изчезна"... _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 4:43 am Заглавие: |
|
|
Стига сте се вживявали за маловажни, нищожни неща. Тази енергия на друго място трябва да отиде. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 7:01 pm Заглавие: |
|
|
Моите уважения към модератори и поребители (сумо) ама реалността в която живеем не е маловажно, нищожно нещо!
В цялата история на цивилизацията, именно хората на изкуството са били тези, които са намирали начин да покажат къде е истината... принципа ти не ми гледай в копанката и аз няма да гледам в твойта.. е принцип на западните общества и води до живот, в който не познаваш съседите си, живееш само с работата си и можеш да говориш само на теми, свързани с нея :(
Ако наистина това ви се вижда правилно - трийте Общи приказки и да се приключва. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 8:55 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | Ако наистина това ви се вижда правилно - трийте Общи приказки и да се приключва. |
Подкрепям!!!
Благодаря Keka! _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 9:04 pm Заглавие: |
|
|
За какво са тия приключения дет ги организирате?
Модератор е решил че някоя тема е прекалена. Махнал я е.
Тука няма демокрация.
И да не е правилно и да е правило, пак е решение. Ако не се взимат решения форума ще потече като аморфна маса.
Работата на модераторите е това да не се случи. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 9:48 pm Заглавие: |
|
|
На мен просто ми е писнало от патос и драма. Думите днешно време нямат ценност, защото има толкова много от тях. Все едно е, дали ще се вълнувате от "реалността" тук или на произволно друго място в мрежата, обаче тук в този форум други неща са по-важни. Какво, няма още 150 места, където да си оставите думите по тия въпроси, които толкова много ви вълнуват? Ето, bg-mama е зад ъгъла.
Да не говорим, че този свят не се нуждае от художници и фотографи, които да хвърлят павета по полицаи, за това си има футболни запалянковци. От вас се очаква да създавате красота, и това е важно, защото е единственото нещо, което прави човешкото същество да не е най-отвратителната твар на планетата. Но не, вие предпочитате да се занимавате със злободневки, които никога не ще изчезнат, докато има човечество.
Покажете си отношението, но нека не е с думи, а с образи. А това, че сред творците (исторически) винаги е имало бърборковци, жадни за внимание, не е аргумент в подкрепа на нищо.
Аз също коментирам по тия безумни теми, но бих се радвал да ги няма, включително и тази. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 10:23 pm Заглавие: |
|
|
С всичките ми уважения, искам да споделя, че подкрепям изцяло казаното от sumo по горе.
Моля, нека не изпадаме в излишества. _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2009 10:31 pm Заглавие: |
|
|
а мат'ряли за изложбата пратихте ли? |