Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 3:28 pm Заглавие: |
|
|
+ мисля, че и аеродинамиката на целия влак в реалността е по-силна + прожекторите горе и долу трябва да имат повече големина, дълбочина и прозрачност. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Не знам какво имаш предвид под аеродинамичност в случая, но влакът освен бързо, може да се движи и бавно, а иначе вчера гледах една снимка на локомотив, който сигурно е много подобен на тоя (ако не е същия) и прожекторите му бяха точно толкова големи. ;)))))))) Сигурно е, че ако ти правеше индустриалния дизайн, влакът щеше да изглежда другояче, но съветските другари навремето са били на друго мнение ;)). Изобщо - БДЖ над всички! XD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 6:18 pm Заглавие: |
|
|
под аеродинамичност имах впредвид ръбовете и ъглите на влака, които са с 1-2 идеи по-заоблени или меки от този, сигурно ако и уи-флип правеше инд. дизайн щеше да направи много повече, а относно руските влакове и бдж .... бе виж тези, които имат магнитно съединение с релсите :::p _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Не мисля че идеята е била да се представи коректно локомотив Skoda .. според мен важното в случaя е атмосверата на картината .. която пък ни най малко не се ''чупи'' от това дали е аеродинамичен влака ( който всъщност и в реалността е аеродинамичен колкото куб ).
въпросният локомотив _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 7:03 pm Заглавие: |
|
|
да, но влака е центъра на композицията, ако беше просто зимен пейзаж, както е изумителния ландшафт на задния план :::О, нямаше да има нужда от целия разговор, защото сега тук има случка. Най-значим е за доизвеждане, всичко останало си е ок така :) (а, да някой спомена и релсите 8)) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrawl

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2009 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Ландшафта мн ми харесва на мене.
Мн добро. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2009 1:16 am Заглавие: |
|
|
Kuzmin, започвам все повече да те уважавам...
Ама верно едното човече сякаш показва с ръчичка, че иска порасне _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2009 1:33 am Заглавие: |
|
|
сила! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2009 11:23 am Заглавие: |
|
|
Excellent! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dumpill

Регистриран на: 09 Яну 2006 Мнения: 371 Местожителство: Bulgaria,Sofia
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2009 11:36 pm Заглавие: |
|
|
Незнам но мен вагоните ме притесняват като за начало- да речем, че са два пъти по къси от обичаино и че нямат врати. Отделно има повече детаил по страничната част на локомотива отколкото по предницата, която седи бая плоска. _________________ http://dumpill.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 10:48 am Заглавие: |
|
|
и аз забелязах същото за влака + заден план е много много пъти по детайлен отколкото самия влак(въздушната перспектива) задните планове се разводняват и замъгляват принципно повече :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:46 am Заглавие: |
|
|
МноХо приятна работа! Единствения проблем е вече споменатото мащабиране. Браво! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 12:20 pm Заглавие: |
|
|
аве само на мен ли не ми харесва тая картинка...композицията не ме кефи, объркана е преспективата на релсите дето са БАШ НАЙ-ОТПРЕД, локомотива е наклонен, жестиколациите на човечетата са....стренни.............вече беше споменато че детайла на предния план е крайно незадоволителен и че мащаба в сцената и дизайна на влака са игнорирани....... и за капак идеята не смятам че е предадена като хората-изглежда каточели влака е спукал гума, дясното човече се вайка по телефона, лявото човече маха на човека с камерата, а отзаде двете човечета май си пишат имената в снега :D:D:D
изписаха се два тона хвалби и немога да разбера защо....и явно Bio няма да каже нищо този път и затова се набутах аз :Р _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Аз като един новоприет член да кажа скромно, че все пак сигурно на всяка работа могат да се намерят недостатъци. Когато обаче има добри моменти в работата, те в никакъв случай не трябва да се пренебрегват заради представата, че единствено критиката е "градивна". На мен като цяло ми харесва този пейнт, нищо че тук-там има някакви дребни кусури, които хората вече споменаха. Но на фона на цялостното постижение мисля, че те наистина са малки и са по-скоро стимул човекът да работи по-нататък върху тях. Или даже да си ги оправи още сега, ако сметне, че забележките са основателни. Но заради тях да се отхвърля цялата рисунка - тцъ, това не съвпада с моята гледна точка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Евала приятелю, само това ще кажа! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ArtDream

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Браво на теб, много добре са се получили !
..и напредваш все повече:) _________________ ArtDream
http://sabinart.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 4:53 pm Заглавие: |
|
|
ммм, браво,браво, много са яки!!;) _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 4:57 pm Заглавие: |
|
|
На тевтонеца с роклята къде са му очите? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|