Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:06 am Заглавие: |
|
|
т,ва е изкуство бе... къде сте трафнали да разсъждавате за вечностите... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:10 am Заглавие: |
|
|
Като цяло няма нищо лошо в самоиронията, но в САМОИРОНИЯТА. Релано погледнато тук няма нищо "само" - говорим за един цял народ. И няма какво да се самозалъгваме, че ние сме общество, защото основния проблем на нашата българска общност е бил винаги, че ние не сме народ, а сме общност от индидуалсити. Затова нямаме и гражданско бощество. Съгласна съм с Кузмин и Уики - това не е начина. Виждаме си грешките, но не трябва да парадираме с тях - това не е стъпка напред, а израз на безсилие да се справим.
Настина, не коментирам стойността на творческия акт, а необходимостта му - позитивизма е това, което храни. Да заклеймява и порицава всеки може (особено ние българите или по-скоро балканците сме ненадминати в това) - силата е в това да похвалиш. И не е "пънк" - определено е извадено от контекста на "пънка" в същността му - всяко нещо си има времето. А направете и нов Уудсток ако можете - безумно!!!
За позитивен пример давам Костурица - няма грам срам от балканските нрави - поднесено с неверятен светъл хумор и любов към всичко (въпреки, че може да се намери и негативизъм, но пак с любов). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:15 am Заглавие: |
|
|
подкрепям мнението на Кристина, добро изкаване :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:23 am Заглавие: |
|
|
Сори за двойния пост. Ето още малко - http://news.ibox.bg/news/id_103933218
Франция с протестите, Австрия с АЕЦ-а, Литва с Русия и тн... са ми ясни, ама малко не схващам намека с тоалетните за България?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kristina Iovcheva

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:35 am Заглавие: |
|
|
chono, сега прочетох и линка към втория ти пост. С изумление откривам, че твоите "опровержения" в посока "не се връзвайте" са направо ужасяващи и в никакъв случай не са защита. Достойна е дори проявата на Литва с пикаещите срещу Русия. Единствено "нашичкото" е унизително. И ако наистина не българката Елена Джелебова е авторката, а чешкия скулпутр, това е още по-ужасно - едно е ние да се подиграваме със себе си, друго е да разрешаваме на други. Просот наисита е без коментар. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:44 am Заглавие: |
|
|
da ne govorim, che na tozi tip toaletna tuk* i kazvat "turska"
... neznam !
*France... pitah - Zashto ? Neznaqt ! _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 9:46 am Заглавие: |
|
|
значи като я купя тая творба, няма да я сложа пред Народното Събрание,
а пред НДК .. на мястото на "Паметника на Културата"
Щом ни виждат като кенеф, значи така изглеждаме отстрани ... няма какво да се оправдаваме ...
мисля че още Чърчил го е казал "ако започнат тоалетните да миришат и всички пият боза, значи сте стигнали до България" _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 10:55 am Заглавие: |
|
|
Yaroslav Kuzmin - мерси за това, че ме виждаш невинна и рисуваща детски илюстрации, но малко или много живея и с всички останали хора (нищо, че предимно си живея в моя си измислен свят - хехехе) - и като всеки съвестен гражданин не мога да стоя настрана от нещата, които се случват и мисля, че всеки един трябва да взима участие. До голяма степен съм на мнение, че политиката е особено животно, което е само за просветените и ние няма как да знаем какви врътки се правят и как стават нещата, но когато виждаме, че нашата така наречена политика не сработва - значи е ред на народа да си каже мнението по въпроса;)
Иначе, Yaroslav, съм напълно съгласна, че всеки може да работи за общността макар и с мънички неща, като въпросните "рецепти" (схванал си основната идея - мерси:)))- на мен това ми е водеща идея ;) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 11:05 am Заглавие: |
|
|
Никви протести... Пълна клоака си е от секъде... със сини и червени тръби които да отвеждат суровината към потребителя... скоро може да ни лайнифицират... Като ни спряха газа ще живеем на метан. Повече бобец, лук и праз и ще си оправим живота. Направо ще станем световен монуполист. Лайната са златни ве ей. Искам да кажа, че всеки един оправник ни излиза златан или по скоро през носа... Ама то и от там капе секрет... :))) Няма страшно!!! Ще се оправим! Аз още съм на септична яма... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 11:09 am Заглавие: |
|
|
Надпис в тоалетна: "Сери бавно, надникът тече"
:))))) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 11:24 am Заглавие: |
|
|
еми ето започваме да се разбираме :) но имай впредвид, да не ме разбереш погрешно (НЕ ТЕ НАРИЧАМ НАИВНА) поради наивитета и приказността в иллюстрациите ти - това е творчеството ти което е похвално, и ти живееш в реалния свят и работиш с хора и имаш повече опит от мен относно застраховките да речем или уреждане на сметките, където неможеш да оцеляваш само с мисловния процес, нали. Не ли ти се е приисквало да отидеш на ресторан или някое красиво момче, ако не си омъжена. Ами думите като сифилис, синестезия, кожни инфекции и пян шофьор или да речем бермудския триъгълник или проклето место, откъдето само минаваш и изведнъж става така, че наравно място си чупиш крака??? ами ако през по-голямата част от времето наоколо чуваш псувни и агресия от едри мъже, които могат да те смачкат с един пръст заради това, че си пропуснал една запетайка в изречението си. А знаеш има и още един филм - при контакти с красиви жени как ще ти се стори да ти повтарят да вземем моя пример - "Ярославчо, ти какво си мислиш, че мяма кой да ме чука ли? Не се забеавяй, закъснял си за работа 10 сутринта е, ами кой пообяд ще ме водиш на маникюрист, а после дахапна добре, а за рождения ми ден кой ще ми купи златно бижу, за пръв път ли ме вижадаш?" И така съм на мнение, че трябва да се оценяват подобни жестове като малко помощи small tips и бизнес идеи съвсем пък. Тези неща искам от вас вече с усмивка да ги приемате и като нещо нормално и повече смислени неща да се казват е по-добрия вариант, защото тези сме ги чували. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 11:38 am Заглавие: |
|
|
Още малко Арт.
http://www.bubsss.com/blog/topic/107/ _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 11:44 am Заглавие: |
|
|
тази карта много ме разсмя, muhahahaha I laugh in the face of dangeor, ahahahahah _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|