Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:31 am Заглавие: концепт-конкурс: златният компас |
|
|
така.. ореховка ме подсети, че света не започва и свършва с хари потър. макар да останах разочарована от краят на книжната трилогия `златният компас` (макар и да е книга, която се чете на един дъх), филмът тотално ме израдва и искрено се надявам да направят един по-свесен край, когато довършат поредицата. освен това, надявам се скоро да направят и втора част на филмчето.. та, наистина, ама наистина ще се зарадвам, ако почти сичкото пипъл дето види тази тема си седне на гъзо и направи по един свесен концепт :) а съм сигурна, че може да станат чудесни неща, щото темата е доста благодатна... според мен.
трейлър
срок: 28 февруари
първа награда: гигантски милкъ шуколад, с вкус по избор на победителя
втора награда: пакетче семки (слънчогледови или тиквени, ще се уточнява от пубедителя)
забилешкъ: поради фалитналост, наградния фондъ е скромен, но... обещавам, че всякъ една твурба ш получи или желирано око или близалки с дъвка. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:42 am Заглавие: |
|
|
Все си мислех, че понякое време, човек пораства и тинейджърските книжки от рода на Винету, Хари Потър, Златният компас, и пр. започват да изглеждат наивни - каквито всъщност са.
Не е ли по добре да се намери нещо за възрастни!
Не ви препоръчвам Хемингуей и Достоевски, но спокойно може да се рисува по Тери Прачет да речем. Неговите книги изобилстват от "цветни" герои, пък и повечето сме ги чели за разлика от "Хари Потър"*
* Не че съм се засилил да рисувам, но поне ще ме кеф да гледам _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:52 am Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 1:47 pm Заглавие: |
|
|
NEN написа: | ми ... за нещо по сериозно и аз си мислех - Мементо примерно или там ако щете гадния Пауло Куелю |
Щом те влече Пауло Куелю...
Той все пак е любимия автор на всички манекенки;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 4:03 pm Заглавие: |
|
|
А като стана дума, вие как бихте определили визуалният стил на филма? Аз клоня към магически стийм-пънк... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 5:16 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | А има ли книги 2 и 3 на български? Защото аз ги чакам от една година... Филма е хубав, но книгата ми беше по-интересна ;) |
има ги и трите.
първата: златният компас. северно сияние
втората: острият кинжал
третата : кехлибарения далекоглед
валбо, ще те помоля МНОГО любезно да се разкараш от темата ми. направи си своя тема за концепти и престани да сееш гнилост и зараза тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 6:55 pm Заглавие: |
|
|
Не беше кой знае колко любезно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2009 4:37 pm Заглавие: |
|
|
пипъл, подсещам ви, че страшно ще ме зарадвате, ако нарисувате по нещичко за мен в тази тема :) пък и, желирани очи се пак.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|