Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lensEffect
|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 3:35 pm Заглавие: *Eto me i mene .... |
|
|
Zdraveite na vsi4ki : )) Purvo iskam da si priznaia 4e daje i ne sum si predstavial 4e shte popadna na forum kato tozi i to za bulgari : ))
Tova malko me zaradva : )) Zashtoto poseshtavam 4ujdi forumi kadeto po4ti ne namiram bulgari s koito moga da obmenia informacia ili tehnika po niakakva rabota : ))) (ne 4e mi pre4i s 4ujdenci)
Ta az se kazvam Kiril a.k.a. lensEffect, vikaite mi Lens : )) ot Sofia sum i sum na 24 li ??? 25 godini, awe 77 nabor sum, zanimavam se s vizualno iskustvo (izbiagvam dumata DESIGN -> ne mi haresva) ot '96 godina do sega. Rabotia predimno s Dreamweaver, Terragen, Cinema4D, XFrog, UltraFractal, Photoshop (Web, Interface, MM), Illustrator -> ot skoro, biah se zabludil s CorelDraw okolo 7 godini : )) InDesign -> tuk moga da se pohvalia s 5 broia na spisanie "Bulgarski Ribolovec" -> koeto e dosta slabo kato spisanie i oformlenie. Sushto taka i razrabotvaneto i oformlenieto na izklu4itelno te6koto spisanie AutoBild (BG) s pomoshta na moia priatel i shef. Gordeia se s niakoi ot statiite koito sum oformil. No ot poslednia broi nasam ne go oformiame nie a neloialnata konkurencia : ))) Kakto se vika: E**** ni : )) Rabotia v LJUPENdesign® Ltd. Kadeto oformiame korici, broshuri, katalozi i t.n.
Sega podurjam saita na panasonic.bg, kato napravih i edin ogromen update a v momenta se zanimavam s razrabotvaneto na web stranicata na edna firma za humanitarni deinosti, predpolagam shte bude gotova do mesec ??? znae li niakoi : )))
Kakvo da vi kaza oshte ............. ??? ne sum si napravil web stranica poradi fakta 4e mi kopuvat vremeto i rabota za drugi : ((
Eto niakoi personalni raboti:
ULTRAFRACTAL
XFrog | Cinema4D | Photoshop
Photoshop - tova e 1999, no e versia 2002
Olympus 1400XL | Illustrator -> Oblojka na CD za edna friendka.
SOME PHOTOGRAPHS <- Minolta Dynax 500si (35mm)
I poslednata mi rabota s Illustrator:
NO FATE
Malka 4ast ot vsi4ko ostanalo moje da vidite tuka:
http://lens.gfxartist.com/
http://lens.digitalart.org/
See ya |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 3:45 pm Заглавие: |
|
|
hmmmm.... welcome....
btw, spora DRAW vs. AI e zabranen i az se otnasiam dosta negativno kam horata koito go zapochvat.
vesel foruming. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lensEffect
|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2003 4:31 pm Заглавие: |
|
|
@LoveHate mersi : )))
A za spora, ???? niama za kakvo da sporia ????
Az ve4e sum napravil izbor : ))))
4ustvam se kato NEO : ))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2003 1:47 pm Заглавие: |
|
|
welkome.:)))iam spomen 4e sam te psuwal w forumite na techoto,ma dobronamereno w smisal 4e trseh alias studio10 a ti bese metnal ekwi detcki ftpta i pobesniah:))))
ima nesto hubawo w fractalite kefat me. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lensEffect
|
Пуснато на: Нед Юли 06, 2003 1:56 pm Заглавие: |
|
|
@nubizus, aaaa eto otkade si se setil da me pita6, az se 4udeh kak taka niakoi shte me pita to4no mene i to to4no tuka kato novobranec : )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Нед Юли 06, 2003 4:27 pm Заглавие: |
|
|
oblakat e mnogo iak :)) _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 11:43 am Заглавие: |
|
|
заповядай и във Фотографията... ако искаш ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lensEffect
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 12:04 pm Заглавие: |
|
|
@mim, ve4e sum tam : )))
Imam dosta photography-iii, no mi triabva goliamam podgotofka i s te4enie na vremeto shte stane : )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 12:46 pm Заглавие: |
|
|
имах пред вид да пускаш снимки и смислени теми... а не въпроси от подобен род |
|
Върнете се в началото |