Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lensEffect
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 6:05 pm Заглавие: *lensEffect - Photos! |
|
|
Tuk shte predstavia niakoi ot moite fotografii, za kritika, za tova da znaete kakvo snimam. Da me opoznate kato fotograf kakto se kazva. Profesionalen Amatior sum ;- PPP
Po4vam s tezi 3: -> MinoltaDynax 500si
Test s teleto na macro:
"Kamen del" - S teleto ot Stamboliiski i Botev
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lensEffect
|
Пуснато на: Пон Юли 07, 2003 7:58 pm Заглавие: |
|
|
S Olympus 1400XL
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 11:09 am Заглавие: |
|
|
нещо не е наред в снимките ти и се чудя от какво
от сканирането - ясно, ама или прекаляваш с компресията или шарпваш много или незнам какво
за контражурните облаци жалко, че светлината е изгоряла, а тъмното е твърде тъмно, незнам, това може да е от лошо копиране на фотоса, бих ти препоръчала да си намериш скенер за негативи или да смениш минилаба, ако направиш и двете няма да сбъркаш
за планината - седи ми много централно, а ако на това небе му сложиш поляризационен филтър - ще светне
пчеличките са приятни, допадат ми - свежи са
от фасадите на Ал. Невски май само симетричната ми допада, като малко по-нестандартно виждане, че честно казано от тая катедрала ми е писнало
нощните фотоси са ок, съвсем градско и не лошо
жълто-сините тухли (предполагам са тухли) мен не ме радват, но това си ми е лично мнение, може и да не му обръщаш внимание ;)
фотосът с жълтите скали и синьото море и небе е интересен, ако можеш провай да го пуснеш с по-добро качество, той май според мен води пред другите
а това със Загорката - ами просто не ме кефи, седи ми елементарно и наивно
та това са си мои виждания - ако искаш ги приемай |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lensEffect
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Eeeeeeeee tova iskah da 4uia : )))
Sigurno te pritesniava shuma po purvite 3 snimki, no mislia 4e e ot scaniraneto, a iskah da dam sharpen i moje bi sum prekalil s nego, nishto 4e go sledih. Ina4e za centralnoto na planinata, prosto iskah da ia snimam taka a i niamah druga vuzmojnost, preceni samo rastoianieto ot "Vuzrajdane" do tam : )) pre4at kup gluposti kato kranove, zgradi i t.n.
Poliarizacionen filtur prosto niamam vuzmojnost zasega kakto i za si4ko ostanalo : (( A sushto snimkata e pravena rano sutrin i mislish li 4e filtura shte poopravi nebeto s tazi svetlina ??? ne sum snimal nikoga s filtri.
za 3-tata *film snimka sum suglasen, a i mojesh li da mi preporu4ash scener za negativi, dai saitove. Awe se si mileh 4e i moia stava ama kato probvah ne izliza kakto tiabva ??? S UMAX PowerLook 1000 sum i triabva da e mnogo dobur toia scener, a dali e i ot softwara ???
Za kakvo po dobro ka4estvo govorish ??? v razmera ili samoto ka4estvo koeto e 100%, pove4e ot tova niama na kade.
mersi za komentara : ))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
не мога да ти помогна със скенери, аз съм със служебен и си го ползвам, ако не ти прозвучи като реклама във фото Агфа на пл. Македония(стига да си в София) сканират за по 20ст на кадър, мисля, че и цд-то се включваше
за поляризационния филтър - да - помага, стига светлината да не е пред теб, има и нескъпи, провери, има и на старо
за качеството - ползвай компресиите на save for web, ако ползваш Photoshop, ако не-няма оправия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lensEffect
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Ne, ne iskam ti da mi gi scenirash : ))) i moia e slujeben : )) v Sofia sum i shte vidia tam a i na drugi mesta.
S Photoshop sum i polzvam "Save for Web" : )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 1:44 pm Заглавие: |
|
|
за помагане имах в пред вид че не знам много места със скенери ;)) |
|