Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Spirit_Breaker

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2009 11:46 pm Заглавие: Представяне: Графики и Илюстрации |
|
|
Здравейте! Казвам се Велислав Иванов. На 21 години съм и се занимавам с рисуване от полувин година. Следя форума от доста време. Реших, че е време да се пробвам. :)
Попринцип... знам че може да ме приеме Maceman като кажа, че играя WoW и че обещавам за напред много орки, но все пак реших да пусна няколко неща. :)
Baloon man (често ми се случва след работа да чувствам, че главата ми е като балон. Реших да го илюстрирам):
By nordred at 2009-02-19
Dark Creature (това е правено за книгите, които правим с един приятел):
By nordred at 2009-02-19
Chaos Element (малко не завършен, но ми писна):
By nordred at 2009-02-19
Това е някакво спийдче за 5 мин. Просто ми харесва изражението му:). За това реших да го пусна.
By nordred at 2009-02-19 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Spirit_Breaker

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2009 12:47 pm Заглавие: |
|
|
BUMP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2009 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Spirit_Breaker написа: | BUMP |
Това не е раздел "Купувам/Продавам", няма нужда от "бъмп"...
Много са ти недовършеми нещата, трудно е да се прецени. Балона ми харесва как е разработен, анатомията куца /поне от това което се вижда/. Дай още и по-завършени. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Spirit_Breaker

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2009 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Много благодаря за feedback-a!
Определено има много неща, които ми куцат. Рисувам и постепенно научавам как се правят. Понеже съм самоук нещата стават по бавничко. С желание всичко става :)
За анатомията специално... признавам си не ми е най-силната страна. Специално в тези илюстрации се опитах да наблегна на характер/излъчване/идея (може и да не съм успял :)). Ще порисувам още и ще постна нещо по-завършено.
офф: много уважавам теб и работата ти, до колкото мога да преценя от това, което съм чел и видял, и не искам да го приемаш като заяждане, но "BUMP" не е измислено конкретно за теми "Купувам/Продавам".
Просто исках пак да я кача горе. И все пак това пожъна успех след като ти отговори. :)
gl hf |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2009 9:16 pm Заглавие: |
|
|
НАблягай на рисуването бумпа го заеби :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2009 10:02 pm Заглавие: |
|
|
Петьооооо..... :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2009 11:12 pm Заглавие: |
|
|
@Spirit_Breaker - много добре знам какво е "бъмп", това което имах в предвид, но което ти убягна е, че събота и неделя хората си почиват, затова и нямаш коментари в представянето си. Утре е понеделник, мейс-а ще се появи, както и други от специализирания форум и ще получиш по-детайлна критика и т.н. Ничие представяне тук не е останало без внимание ;) Имаш умения, които трябва да поразвиеш в бъдеще - тръгнал си в правилната посока. А да... и орка да е с "епикс" иначе няма да ни впечатли :) Успех! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 10:11 am Заглавие: |
|
|
Забрави за това си представяне възможно най-скоро! Слабо и несериозно!
Отдели повече време на работите си и рисувай до момента в който нещата които правиш спрът да ти харесват. Тогава почни наново, като почнеш да отстраняваш нещата които не ти допадат. След като събереш поне десет работи които смяташ, че си струват избери 3 и ги пусни във форума... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Spirit_Breaker

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 11:14 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 - Благодаря за коментара и насоките! Ще порисувам и ще покажа пак. А, за епиксите - без тях за къде... :)))
velinov - Благодаря за съветите! Ще се постарая следващия път нещата да са по сериозни.
Have a nice day! See you soon. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 12:30 pm Заглавие: |
|
|
и наблегни на правописа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 2:27 pm Заглавие: |
|
|
хората са ти казали това което щях да ти кажа и аз ...
а това за WoW и орките е легенда... прошка нема освен ако не пуснеш 5к голд на един джуджак, ама и това е под въпрос ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|