Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 1:12 pm Заглавие: Качване на файлове за изложбата |
|
|
До всички, които бяха селектирани за участие в изложбата - знам, че сървърът е малко бавен, но много хора не са си направили дори папка. Печатаме вече, имаме още 3 дни да предадем и последните файлове. Стигнахме до тук, нека не се излагаме заради 10 минути подготовка на файл и качването му на фтп.
95% от хората са ми отговорили с ОК на известията за селекцията и сървъра, така че всички знаят. Ако някой има въпроси, моля, нека ми пише своевременно.
Надявам се, че ще се справим с този проект както подобава!
Успех на всички! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 1:20 pm Заглавие: |
|
|
Тази тема е само за качването на нещата, ще си говорим за принт на лични.
Ако някой наистина не може да получи достъп до сървъра - да се свърже с мен, ще получим нещата по друг начин. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Дал съм Ftp което работи чудесно, ако Снупъра е съгласен да се качват и там неща, ползвайте го. Че то неска последно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Да, който има проблеми нека пише на мен и био едновременно - така е по-голям шанса да можем да отговорим в рамките на часове. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|