Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Draken-Korin

Регистриран на: 08 Юли 2003 Мнения: 107 Местожителство: Varna/Novi pazar
|
Пуснато на: Вто Юли 08, 2003 11:54 pm Заглавие: Predstavqne |
|
|
Zdraveite.. Kazvam se Todor Rumenov Hristov, na 19 godini sum ot grad Novi pazar. V momenta jiviq predimno vuv Varna.
Zanimavam se s risuvane ot dosta vreme. Zavurshil sum Sredno-specialno obrazovanie kato Dizainer v silikatnoto proizvodstvo.Sega sum v Varnenskiqt svoboden universitet(za koeto malko sujelqvam, no kakto i da e) v specialnost "Prostranstveno oformlenie".
Taka.. predpo4itam grafikata pred jivopista(leko sum skaran s boite).
Mnogo mi haresa foruma i iskam da u4astvam s v nego.Po specialno v "Grafiki i iliustracii".
10x mnogo ... I eto 3 risunki koito mi sa pod raka v momenta(shte ima i oshte ).Pishete ako imate nekkvo mnenie za rabotata mi.
AI 4ao za sega.
Pravil sum gi s himikal4e.., a Spawn s Windowskia Paint..Mnoo me kefi da si draskam s Painta...
Ok tva e. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
whiterat
|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 8:57 am Заглавие: mnenie |
|
|
Zdravei i dobre dochal.Tova ,koeto moga da ti kaja za rabotite ti e ,4e imach dosta interesni nechta.No ima neto4nosti v risunkata .Bixa mogli da minat tezi neto4nosti ,no ako risuvach nechto drugo ne kakto si pravil 4ovek.Zachtoto 4oveka ne e nikak lesen za pravene. i na men mi e truden i ne sam absolutno to4en .Haresva mi drakona ti DOSTOVEREN e :) .Smiatam ,4e imach i po dobri raboti.Nali vse pak se zanimavach s oformlenie .Bix iskal da vidia ochte tvoi nechta! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 11:25 am Заглавие: |
|
|
мда, има грешки, няма начин - той ги прай за няма час.. кой му е крив :)) то цялата работа мързел... а по-хубави неща има, ама няма кой да ги донесе да сканирам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 12:43 pm Заглавие: |
|
|
.... здрасти и от мене :)))) кекааа- да не си напраил курсове по рисуване бе????? _________________ ... gief more epix ...
Последната промяна е направена от maceman на Сря Юли 09, 2003 2:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Тодаре, честитка :) ся да видим как ша постваш ;)) само да са скатаваш, ша ти дърпам ушите ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Yako si li4i tvoya stil Keka, dansi mu daval uroci na diteto? :oP
Il pa toz vid traktovka na shtriha i risunaka e nekuf Novopazarski priom...
:oPP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 2:04 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Yako si li4i tvoya stil Keka, dansi mu daval uroci na diteto? :oP
Il pa toz vid traktovka na shtriha i risunaka e nekuf Novopazarski priom...
:oPP |
i az tva shtiah da kaja:)Mnogo gotini neshta pi4:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 3:05 pm Заглавие: |
|
|
novopazarska shkola a? :))))))) haha..
welcome . _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 3:25 pm Заглавие: |
|
|
еееее...... момчето има щастието да живее покрай мен ве :)) пък и талант има ;)) удава му са ко да са прай :) само е мааалко мързелиф, ма то тва няа опраяне ;Р така ша си иде.. пък тоя щрих от рисуване на грънци и гипс идва ;))) няа как иначе...
а то за Новопазарската школа има да се чува ;))) то ние сме дето метем ателието .... майсторите няат време за ГРПХЛЛА :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 5:47 pm Заглавие: . |
|
|
A dobre doshul :)
Hubavi risun4ici ma na mene mi se struva 4e drakona nai dobre se e polu4il :) Davai da gledame oshte :)
p.s.
Keka puk ako ne me priemat v dizaina idvam na uroci pri tebe da znaish :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 10:49 pm Заглавие: |
|
|
Бе ша та земат ве как няма... пък ко идваш тука донеси малко ракия ;)) че нещо не остана :)) ма домашна - иначе та връщам :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 11:56 pm Заглавие: |
|
|
Hahha... Keka stiga s taz rakiq breee...
A na vsi4ki drugi moga da blagodqrq...naistina imam i po dobri raboti no nemam vuzmojnost da gi skaniram v momenta...(kakto razbahte Kekata mi skanira tezi).Moje bi sled 1weeek shte vidite novi neshta...nadqvam se.
Tezi sum gi pravil za ima-nema 4as i ne mojah da gi poopraq.
A do kolkoto vuprosa s shkolata na KEkata... Az mnogo mu se kefq na risunkite, vurtq se okolo nego ot 2-3 godini i moga da kaja 4e naistina me e nau4il na razni raboti.
Ok 10x mnogo. Naistina se radvam 4e me priehte i shte poseshtavam foruma po svqko svobodno vreme koeto mi ostava.
(v momenta e kum 12 a az she stavam za rabota v 6:30 sutrinta.Molq da me izvinite 4e ne moga da se vklu4a s novi neshta v momenta)
Bye for now. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Draken-Korin написа: | ..... naistina me e nau4il na razni raboti. |
Mdaaa i az kat po4nah da se vurtya edno vreme... i mene po4na da me u4i na razni raboti, ma ne mu ostaiha zadulgo taz vuzmojnost de.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Aahm :) готинички са, мен особено ме кефят. Дали ще си във варна, когато се върна след сесията (15-ти нейде, тоя месец.) Може да се скиваме, да обменим опит :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 2:57 pm Заглавие: |
|
|
хех, миро верно нямаше мноо време ;)) ма той Бранко нали остана там ве ;:)) се ти е налял нещо... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Motrled nemash nikkuv problem...Cqlo lqto sum vuv varna..
Hehe.. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|