Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Necris

|
Пуснато на: Сря Юли 09, 2003 11:25 pm Заглавие: Skromno no ot surce .. taka de predstavqne :) |
|
|
Ami eto nqkoi kartinki , malko sa stari ama skoro ne sum se hvashtal da risuvam (izpiti i drug shit), ma skoro she imam svobodno vreme i she podostrq pak molivite :)
taq e mnoo stara , 2 godini moe bi , ma me kefi:
drugata e po-nova , predi 4 meseca :
[/img]http://rack3.free.evro.net/server17/Necris/my%20works/Warewolf.jpg
Ami ... chakam kritiki... _________________ ~Its so hard to make a manual, so clear to understand, that even an idiot couldn't do somthing wrong, 'cause idiots r so creative ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 1:33 am Заглавие: |
|
|
heh... abe koda ti kaja... ako trqa sym 4esten - ujasni sa...
ne vijdam shto gi puskash ... imash mnoo za opraqne.. ama sq mi sa spi ta mi e trudno da fokusiram... s dve dumi - pove4e rabota i pak post... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Necris

|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 5:57 am Заглавие: Mdammmm |
|
|
Ami suglasen sum ... :)
See ya soon s nqkoi novi ... _________________ ~Its so hard to make a manual, so clear to understand, that even an idiot couldn't do somthing wrong, 'cause idiots r so creative ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2003 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | ujasni sa...
|
Deba,Kekata samo mi vzima dumite ot ustata naposleduk:)Pich,az po princip takiva komentari ne pravia,ama verno sa ujasni:)Bachkai qko i uspeh _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|