Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RG®
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 2:46 pm Заглавие: :-) |
|
|
Аватарче написа: | ники михайлов написа: | [size=7]
VSICHKI ostanali videota iskat jestok montaj i SUBTITRI (za tez deto ne razbirat ruski)
|
prestarawash se mi se struwa... |
Артист!
:-)
Поцинковал се е...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Оставете Михайлов на спокойствие. Който е искал да гледа да е дошъл...
Ники, гледай да изглеждам добре, няма значение колко време ще ти отнеме :D _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 2:54 pm Заглавие: |
|
|
аз дойдох да слушам, но окачвах изложба, същото важи за всички окачващи, така и не разбрах че има ли видео и звук на лекцията от петък |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:03 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Оставете Михайлов на спокойствие. Който е искал да гледа да е дошъл...
Ники, гледай да изглеждам добре, няма значение колко време ще ти отнеме :D |
Аз се надявам да е снимал повечко зад теб, а не точно теб ;-) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:18 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | аз дойдох да слушам, но окачвах изложба, същото важи за всички окачващи, така и не разбрах че има ли видео и звук на лекцията от петък |
Всичко, без първите двайсет минути от лекцията на Никсъна за цветните профили е записано на видео - а неговата лекция я има изцяла на аудио, така че известно време началото ше го пусна на стоп кадър и после ще си върви нормално. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:20 pm Заглавие: |
|
|
аз очаквам видеото с нетърпение, понеже не можах да дойда, нито петъка, нито съботата :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:21 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | pipi написа: | аз дойдох да слушам, но окачвах изложба, същото важи за всички окачващи, така и не разбрах че има ли видео и звук на лекцията от петък |
Всичко, без първите двайсет минути от лекцията на Никсъна за цветните профили е записано на видео - а неговата лекция я има изцяла на аудио, така че известно време началото ше го пусна на стоп кадър и после ще си върви нормално. |
май за петук идеше реч - предния ден демек. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:30 pm Заглавие: |
|
|
Точно - първия ден целия, втория ден закъснях (с 20 минути - задобрявам ;) ) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:41 pm Заглавие: :-) |
|
|
ники михайлов написа: | ... без първите двайсет минути от лекцията на Никсъна за цветните профили е записано на видео... |
Браво!
Я ми обясни с думи цветните профили, бе, Самурай Джак?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:44 pm Заглавие: |
|
|
galincho, za teb nai-lesbo da go razberesh e kato menta i mastika - po otdelno sa dve blagi pitieta a smeseni davat vzrivoopasen defekt t.e. vnivavash s convert i asign a za nai sigurno ne pipash fotoshopa i cakash samo sRGB |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | galincho, za teb nai-lesbo |
????
Tumbi, ще ти спрат нета май - какво точно гледаш в момента;-)))
А за профилите - лесна работа. Никсъна срещу добра почерпка, ще я изнесе пак;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 8:00 pm Заглавие: :-) |
|
|
Понеже си невнятен, а и не тва беше темата...
Пък и забравих как се казваше...
Бе...
Забравих какво искам да кажа...
Сигурно, щото досега си пиех с удоволствие ракията, а след малко ще ида да пийна нещо.
А, да...
Сетих се, че аз ти измислих името!
Я да си мълча!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 6:12 pm Заглавие: |
|
|
http://amental.kafence.com
1 down 7 to go. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Евала! Много яка лекция. Ще чакам за другите с интерес :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 7:58 pm Заглавие: |
|
|
the_magician, го "слушах", дано повече хора го "чуят"
Само предложение, може ли като са готови видеата да се изнесат във важна тема някъде, за да е по-лесно да се достъпват.
Ники, ако не смяташ да ги държиш дълго на сървъра, ми кажи да ги дръпна и да ги направя във flv и ще ги сложа някъде s flash плейърче да си седят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Имам два акаунта на кафенце от по гигабайт всеки но едва ли ще хванат всички видео файлове... но докато ги кача ще мине време, че като за криза изведнъж се оказа че имам супер много работа. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Никито рулз!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 11:09 am Заглавие: |
|
|
Никсъна е качен (2ра част - 44 минути, за която имам видео - първите 20 минути, които Йонко е записал на аудио, по-късно ще бъдат отделени, изчистени от шумове и качени пак там).
На същия адрес - http://amental.kafence.com _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 2:16 pm Заглавие: |
|
|
Добавено: от аудиото на Йонко - липсващите 16 минути от лекцията на Никсъна във видеото. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|