Graphilla.com :: Преглед на тема - Graphilla Annual Book?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Graphilla Annual Book?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dalibg

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 2:15 pm    Заглавие: am Отговорете с цитат

ako she stava qkata rabota 2k ne sa dostatu4ni

... i na men mi se u4astva ... shto samo ot izlojbata ... moje neshto po golqmo
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм за издраване на книга, както и за пренасяне на самата изложба онлайн.

Ето на - колко време мина а нямам физически възможност да се вдигна до Младост 4, щото ме затрупала работата!

Самата изложба като подбор вече е направена, налична е като дигитални файлове, дайте да я изнесем и онлайн и да качим видеото да се сваля за всички, които не могат да се появят.

Каквото мога да помогна - ще помогна. Не съм единствения. Давайте да го правим. Пуснете ако искате една вътрешна модераторска анкета, пуснете една в общи приказки да се гласува... ако смятате че трябва да чакаме за повече мнения.
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

FPrint написа:

Самата изложба като подбор вече е направена, налична е като дигитални файлове, дайте да я изнесем и онлайн и да качим видеото да се сваля за всички, които не могат да се появят.

чай да мине винарията :)
Върнете се в началото
FPrint

Местожителство: San Francisco

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама и аз вино пия, никой не е казал...
Върнете се в началото
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Освен да обявим Рота за втори президент и направо да запрята ръкави. Иначе и аз бих се нагърбила с цялата организация, след 15 Април, когато си подготвя моята изложба. Ще направим Индизайн темплейтче, ще ресаизнем картинките и ще сложим текста, кориците и заглавията на секциите да ги мислят плакатистите:) и според мен ще е хубаво да се предвиди повече инфо за авторите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Вто Мар 17, 2009 4:24 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Мргт.а, Джофффката, Гаванки, Снупата...

РоТвайлерчето е петият, поне, президент!

:-)

Горкият, ако знае кво му готвите, ще си седи пиян в Пловдив и хич няма да се върне!

П. П.

А и Батьо му направо ще плесне с ръце от радост!

П. П. П.

Бе, Дамата, Президент на всички президенти що не я споменаваме?!

Ей са ша дойде и ша ни изкомандори!

Върнете се в началото
ArtDream

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз съм за книгата, идеята е супер!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 12:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мога да помогна в след печатния процес.
Разпространение, подобаваща реклама и представяне в онлайн книжарниците.

Възможно е и предварително изкупуване на целия тираж... но затова е малко рано да се говори засега.
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 2:21 pm    Заглавие: mmm Отговорете с цитат

Откога чакам и питам за такова нещо. Сумати пъти ми се казва, че парите са единствения проблем, а както ясно се вижда от тези страници, организацията всъщност е. Аз лично бих участвал с 1000 лв, само искам разписка срещу тях и да получа съответния брой книжки на производствена цена, когато са готови. Много е тъпо когато се срещам с разни приятели и хора и те питат, "абе какво правят модерните художници в БГ" и ти само да им даваш някакви линкове.

Имам една идея за създаване на истинска книжарница:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=232504#232504

Дай боже един ден и нашата малка държавица да има такова нещо, та там според мен Графилската книжка би се продавала като топъл хляб.

Чудя се примерно къде сме ние спрямо другите съседи в правенето на такива книжки за масово ползване, руснаците не ги броим, китайците също, но гледах преди време някакви турски сайтове с картинки, DVD-та и какво ли още не и направо ми се приплака. Имаха даже видео дискове с уроци за Vray на турски (не преведени, а правени от турци) :(

Още веднъж, само казвате кога и на кого, и ще гледам от мен паричките дето написах по-горе да ги дам ;)

Аз лично, заедно в Врабчев примерно можем да спретнем една колекция със Арх визове, сещам се веднага за двама агенти дето много малко хора са ги виждали, обаче за които много са чували и трябва просто задължително да влезнат вътре, както и Candelero, който всички познават :).

Успех на организаторите, ако може да се помага с нещо - казвайте.
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва човек да го няма два дена и сте му изяли супата... ;-)

Идеята е арна, даже аз още преди изложбата се чудех за нещо такова, ама не исках да го спомена, че знаех кой ще се наложи да го направи.. ама като гледам то пак една и съща ( Аватарче... ко съм ти напраил бе човек :( ). Да кажем, че ше се наема да го направя това, но първото нещо което трябва да се направи е онлайн изложбата. И тъй като виждам, че тука има интерес и се дискутира, сега е момента любезно да попитам някой от Уеб Дизайн раздела дали има желание да направи една галерия, таа ако има нека да се свърже с мен на лични или icq.

Да се възползвам пак от темата - ще трябва малко помощ в петък за да съберем изложбата, както и някакъв бус да я закараме и място за да я оставим за няколко дни, преди да я пратим към Бургас... тааа желаещи ?
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за помощ, аз идвам. за място. ако е за събота и неделя можем да приютим нещата при нас. ама ако е за повече не знам братче.., колко табла са?
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
и място за да я оставим за няколко дни, преди да я пратим към Бургас... тааа желаещи ?

в камиона на стефко бре... може напрао да го командироваме до бургас :)
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RoT написа:
и място за да я оставим за няколко дни, преди да я пратим към Бургас... тааа желаещи ?

в камиона на стефко бре... може напрао да го командироваме до бургас :)
Върнете се в началото
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Сря Мар 18, 2009 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Книгата едва ли ще има масов успех особенно локално за БГ . Но всъщност е достатъчно да се пусне в онлайн магазин и един банер отгоре в графила и побратими сайтове и Вуаля поне 1000 броя ще се подадат .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RoT

Местожителство: София / Разлог

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 12:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
за помощ, аз идвам. за място. ако е за събота и неделя можем да приютим нещата при нас. ама ако е за повече не знам братче.., колко табла са?

До към 25-ти може би ще ни трябва място, иначе таблата са 126.
[19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Izviniavam se za shliokavicata, ne sam v Bulgaria i pisha ot mashinata na priatel.

Vazhishtavam vi se! Predi 3 godini nikoi ne viarvashe v podobna ideia za kniga, sega vsichki znaem, che tova moje da se sluchi i pri nujnata organizacia shte se sluchi - da, moje.

Samo bat Stefko i az znaem kolko rabota hvarli Rot-a po predpechata na izlojbata, nadiavam se tozi pat da ima poveche pomoshnici ;) No e darjelivo momche, puk i e mlad... eh :)

OK, neka napravim tazi kniga - tozi pat s neshtata za izlojbata plus nai-dobrite neshta ot radela, po precenka na moderatorite. Mislia 200 stranici e ok? Niama kakvo da se lajem - mnogo hora ne pusnaha nai-dobrite si neshta, drugi ne se vmestiha v srokovete - tova e Graphilla i e normalno moderatorite da vzemat reshenia za tehnite razdeli. Taka che sam ZA tova da se izberat oshte neshta, v interes na knigata i predstavianeto ni kato grupa kadarni hora.
V blizkite meseci fizicheski niama da imam mnogo vreme, jivi i zdravi, no shte sam si v Bulgaria za okolo 2 meseca ot kraia na Mart - s kakvoto moga shte udriam ramo.

Nadiavam se prez esenta da zapochna da gotvia vtora izlojba na foruma - ako vaprosnata kniga e gotova, shte bade idealno miasto za razprodavane na tiraja, taka che neka si razmardame zadnicite.

PS.
Po povod pribiraneto na izlojbata - pobira se v bagajnika na leka kola sas svaleni sedalki.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
RG®

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 4:54 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

snooper написа:
Извинявам се за шльокавицата, не съм в България и пиша от машината на приятел.

Възхищавам ви се! Преди 3 години никoй не вярваше в подобна идея за книга, сега всички знаем, че това може да се случи и при нужната организация ще се случи - да, може.

Само бат Стефко и аз знаем колко работа хвърли Рот-а по предпечата на изложбата, надявам се този път да има повече помощници ;) Но е държеливо момче, пък и е млад... ех :)

ОК, нека направим тази книга - този път с нещата за изложбата плюс най-добрите неща от раздела, по преценка на модераторите. Мисля 200 страници е ок? Няма какво да се лъжем - много хора не пуснаха най-добрите си неща, други не се вместиха в сроковете - това е Графилла и е нормално модераторите да вземат решения за техните раздели. Така че съм ЗА това да се изберат още неща, в интерес на книгата и представянето ни като група кадърни хора.
В близките месеци физически няма да имам много време, живи и здрави, но ще съм си в България за около 2 месеца от края на март - с каквото мога ще удрям рамо.

Надявам се през есента да започна да готвя втора изложба на форума - ако въпросната книга е готова, ще бъде идеално място за разпродаване на тиража, така че нека си размърдаме задниците.

ПС.

По повод прибирането на изложбата - побира се в багажника на лека кола със свалени седалки.

"Преведено" поради фундаменталното значение на написаното и на автора!

Върнете се в началото
Candelero

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
аре по-решителни де...

колко требват, 2К енуф ли са ?

А) 100 човека по 20 лева?
Б) 70 човека по 30 лева?
В) 50 човека по 40 лева?
Г) 40 човека по 50 лева?

за мен никой отговор не е грешен

1 човек по 2К лева ? :)))

За съжаление не съм в час с нищо по принта и т.н. с което мога да помогна.... :(( но ако се опре до финансиране по някоя от схемите,
със сигурност ще си дам дела.
ivelin trifonov

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 11:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля че идеята за артбук на графила е страхотна,но според мен ще е добре ако се направят и нови неща,освен тея от изложбата(която ако стане ежегодна ще е супер)
RG®

МнениеПуснато на: Чет Мар 19, 2009 11:43 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Айде бързайте, че РоТът веч работи книгата!

Ей сега ми каза!

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети