Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 5:39 pm Заглавие: paradoxx |
|
|
занимавам са тва нещо .. коментарите са добре дошли
 _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 8:31 pm Заглавие: |
|
|
аз харесва !!!
само знакчето дето е №7 нещо не ми се връзват чупките при завиването на стралката - може би е трябвало нещо и там да го извиеш малко ма аз нищо не разбирам така че ... _________________ :( http://neni-nen-nen.blogspot.com
http://www.behance.net/NENNN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
factotum

|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2009 8:48 pm Заглавие: |
|
|
изглежда интересно, и самите букви образуващи думата парадокс предразполагат човек да си поиграе с тях...въпреки това има неща които ме притесняват...
на пръв поглед, целият надпис изглежда стилово слят, в геометричните си форми, и въпреки това когато се вгледам ми се струва странно неконсистентен...някои двоики букви ми се виждат развивани заедно, което ги кара да си подхождат, и същевременно отделните двойки ми се струва, че правят лек конфликт. Правото A и R , обратното A и D, двата ХХ + О, но висчки те поставени до съседите си не ми допатад особено - AR - A, AD - O - струва ми се неконсистентно. Освен това P и R са минискулни, докато Д и може би A не са. Аз лично бих използвал малко D, чиито асцендер да допълни десцендера на P и така да добави малко живот и раздвижване - но от друга страна би ти развалило комбинацият АD. И като за завършек, можеби бих сменил геометричността на A, с някакъв вид по плавна форма, която да подхожда на меките извивки на останалите знаци.
От друга страна комбинацията XX странно ми допада, приличайки ми на отместена ДНК спирала - би могъл да вплетеш (ако позволява четимостта) към тази структура, както О, така и минискулно D, по този начин би могъл да направиш противопоставяне между двете отделни части на думата геометрично PARA срещу по биологично DOXX...
това е от мен, моля да не ми откъсвате главата :) като цяло идеята ми допада и ми се вижда заредена с потенциал... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Съб Мар 28, 2009 11:57 pm Заглавие: |
|
|
мнол съ възхитих, чесну. аз такиви неща немоа правъ.
ако бях ти клиент, щех да умрем от кеф. та, така.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 1:07 am Заглавие: |
|
|
Адски ме кефи, направо ми идва да го изям :) Браво! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 5:53 am Заглавие: |
|
|
Варианта с грейдиънтите наистина е много сполучлив. Тъмбз ъп ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 5:56 am Заглавие: |
|
|
Ще си позволя да пиша само от позицията на обикновен читател - за мен комбинацията от последните две Х-та не се чете, първите 3 гледания го мислех за двойно WW.
А като визия... просто изкъртва! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 4:20 pm Заглавие: |
|
|
ne me kefi neshto dvoinata simetriq - imash edna vertikalna /AA/ i edna horizontalna /XX/...az shtqh da se lishq ot ednata :)
Viziqta kefi mnogoooo :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 4:23 pm Заглавие: |
|
|
sorry za dvoiniq
imash dve loga vmomenta - PARA i DOXX
... 8 i 9 ne se vruzvat v stilistikata na ostanaloto :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 8:38 pm Заглавие: |
|
|
много ви благодаря за коментарите :)
утре ще се пробвам да поизгладя нещата
M0 написа: |
... 8 i 9 ne se vruzvat v stilistikata na ostanaloto :) |
8 и 9 ( тря да са 2Д и3Д :)
явно трябва да сменя стилизацията _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 1:10 am Заглавие: |
|
|
стилистиката с обръщането на лентата, тези стрелки и тн, е много добра.
имам предвид, че символите в квадратчетата са супер. проблемът за мен лично е самия надпис, които не е никак добре и това най-добре личи при сивата версия. долу в квадратчетата имаш супер идея за Х примерно, а в надписа си направил някаква странност за мен :) сред рях има яко D(първият символ), както и О (вторият). Пробвай надписът да е базиран на тези ти идеи долу. не мисля, че е нужно надписът да е тоооолкова заиграван в някакви малки системки в него, когато имаш толкова силна стилистика :) упех! много приятен проект. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 11:52 am Заглавие: |
|
|
аз само ще повторя Сибила, ашколсун момче! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 12:14 pm Заглавие: |
|
|
triaa si preosmislish a-tata - i dvete, zashtoto sa prekaleno agresivni za inache homogennia ti nadpis
taka, kakto si gi podnesal, igraiat kontrapunkt na cialostnata kompozicia i na interesnata ti zaigravka v dvata XX.
losh kontrapunkt
triabva da obyrnesh vnimanie na debelinite na XX, zashtoto tam si se poizlozhil:-)
triabva da otdelish i malko vnimanie na arhitekturata na otdelnite simvoli - kolko tochno da gi destrukturirash, kolko i kak da gi zarezhesh i t.n
nai golemiat ti problem e v a-tata _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 1:12 pm Заглавие: |
|
|
da, bravo i meni mnogo mi kefi! Tva vsi4koto vektor li e? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 1:34 pm Заглавие: |
|
|
много готино! ако бях аз щях да позасиля зеленкото.. но може би съм само аз, обичам наситени цветове :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xaerial
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 1:40 pm Заглавие: |
|
|
мноооооого готино тва :) Браво! мен, като обиковен юзър ме грабва от пръв поглед ..... а epixs добре е казал останалото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Спит, ако се фиксне: p, r, d, o-то остане оригиналното... може да стане добре... но - x си остава извън концепта за сега. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|