Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
patriot

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 2:28 pm Заглавие: Кадри от Беласица |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Това е за представяне... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2009 10:35 pm Заглавие: |
|
|
И няма да мине в представяне.
Patriot, разбирам, че си имаш права от времето, когато представяне не е било нужно. Сега обаче нещата са други и мисля, че би било етично да минеш през представяне. Пускаш вече няколко теми с неща, които не изглеждат адекватно в специализираната секция - в тях няма акцент, композиция, светлина... иначе казано са доста туристически от типа за албумче.
Не ми се обиджай, просто работи по въпроса, ако фотографията те вълнува. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
patriot

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 10:36 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | И няма да мине в представяне.
Patriot, разбирам, че си имаш права от времето, когато представяне не е било нужно. Сега обаче нещата са други и мисля, че би било етично да минеш през представяне. Пускаш вече няколко теми с неща, които не изглеждат адекватно в специализираната секция - в тях няма акцент, композиция, светлина... иначе казано са доста туристически от типа за албумче.
Не ми се обиджай, просто работи по въпроса, ако фотографията те вълнува. |
ок, благодаря все пак |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 11:19 am Заглавие: |
|
|
мисля да ти премахна правата, нищо персонално като отношение, ако се представиш подобаващо, винаги си добре дошъл отново
надявам се това да е стимул за развиване в добра насока _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|