Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
artivan
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 3:33 pm Заглавие: Представяне графики |
|
|
За сега пускам една за градивна критика,защото другите не мога да ги покажа още.Не искам права,а критика,извинявам се ако мястото не тук.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
artivan
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 3:43 pm Заглавие: |
|
|
И тази  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Ами ако критика е единственото което искаш, трябва да кажеш какво е това и за какво ще се ползва. Каква е целта му. Щото не е много красиво и не знам дали може да мине за някакъв вид..... нещо с някаква художествена стойност. Би могло да мине за някакъв вид превизуализация или концепт на някакъв безинтересен environment, ама не съм много сигурен.
Иначе си прав, че не е това мястото, а и в заглавието на темата си писал "представяне графики", та аз лично съвсем се обърках. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
artivan
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Това са работи,от мен.И все пак мислех,че имат поне някаква художествена стойност.Исках критика за техника,елементи и т.н. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Ами да изчакаме, пък да видим. Може пък на някой да му е ден и да каже нещо смислено :)
Но особено за техника и елементи не възлагай големи надежди. :)
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
artivan
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Сигорноп не съм се изразил правилно,нямам опит в рисуването на pc скоро ще покажа работи на хартия,искам някаква критика за тези неща,конкретна,ако може да се даде разбира се.В тази тема ще показвам новите неща.Не очквам да ми се каже супер си, а да ми се дадът някакви насоки,както казах ако могат да ми се дадът |
|
Върнете се в началото |
|
 |
artivan
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Хубаво щеше да е,ако имаше възможност за редакция на отговорите,извинявам се за грешките |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Не очаквай да си правим труда при положение че просто искаш "критики" тотално не е тва идеята на форума.
"Кажете кво мислите" на 2 неща пуснати с тоталната непретенция... не става така. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|