Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 3:48 pm Заглавие: Токсик медиа бг |
|
|
Кратък пост с официалния старт и на .bg домайна за Токсик Медиа.
ToxicMedia.bg
останаха малки детайли за добавяне.
поздрави _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 4:05 pm Заглавие: ам |
|
|
като от мен забележка, ако важа ... carousel-a дразни ...
http://templatica.com/ - такова предпочитам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 4:06 pm Заглавие: |
|
|
честито! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 5:00 pm Заглавие: Re: ам |
|
|
dalibg написа: | като от мен забележка, ако важа ... carousel-a дразни ...
http://templatica.com/ - такова предпочитам |
не видях общо но ...
разликата е че този на токсик е "силно" динамичен. неограничен от вида на дизайна на сайта. реално за да го сложа на избрана от мен страница аз го хващам и драгвам в системата която движи целия сайт и му казвам по колко картинки да показва в видимата си част.
а той от своя страна се разтяга точно толкова колкото е голямо мястото в което е поставен, прави си изчисленията за стъпка на движението вътре и изглежда винаги ОК. мога да го поставя където си искам в страницата ... примерно го пускам в ляво и ще му кажа да дисплейва една картинка и ще имам нов homepage. о да ... и го ъпдейтвам с нова картинка или текст за нещо като секунди и аранжирам пак с драг и дроп подредбата им една след друга. пробвай да мръднеш този който си показал без да счупи сайта. пък и е вкаран сео фактор в този който ползваме - само с alt image text не става. _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 5:04 pm Заглавие: |
|
|
може да няма.. незнам каво стои зад сайта .. просто тук на този нет и комп има едно насичане като скролвам незнам дали само при мен е така
след медикал.бг и след алвион(ако така се казва) затова ме издразни и си казах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 5:06 pm Заглавие: |
|
|
хаирлия да ви е новата токсична станция! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spovv

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 5:48 pm Заглавие: |
|
|
Дизайна ми допада, доста е изчистен и приятен. Но имам един въпрос - Не е ли редно, като влезеш в сайта, началната страница да е на БГ език, щом името е ToxicMedia.bg? _________________ https://www.behance.net/s-pov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 6:42 pm Заглавие: |
|
|
първо честитка за новия сайт :) макар да не съм сигурен ,че е редно точно аз да критикувам ,като сайта определено e на ниво ,но не мога да се сдържа за което се извинявам :) има едно малко нещо което леко ме дразни ... та това са заглавията (Последни проекти, Предстоящ продукт, Добре дошли и т.н) просто не ми седят естетично ... ама най-вероятно проблема си е в мен :) Успех и честито още веднаж! _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 8:08 pm Заглавие: |
|
|
синьото на нюз заглавията бих го заменил с някакво зелено.. близко до другото от дизайна. на някои места ми се струва че може да се поизчистят някои линии в повече. флаш бенера може да го скриптнете да не зарежда на всяка страница с тоя бял моушън преход при положение че вече веднъж е зареден. фонта на менюто не мисля че е удачен в тоя вид. в лво горе голямото сиво поле лично на мен ми стои неприветливо и тежко. на много места може да се помисли повече за по-добро позициониране/подравняване на форми и контент.. стои в момента леко разхвърляно.
Иначе ми допада идеята да е такова и е свежо.
Успех! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 9:59 am Заглавие: |
|
|
Честито за новия сайт :)
Не предишния, а по предишния дизайн най- ми допадаше, не че и този не е хубав де. (: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 10:06 am Заглавие: |
|
|
...
Иначе за идеята 6 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 10:07 am Заглавие: |
|
|
Абе незнам кво да кажа... не можах да спя от тоя сайт!
РЕСПЕКТ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 10:18 am Заглавие: |
|
|
Яко "but", като цъкнеш на някои от проектите слага на прозореца примерно сико лтд. а не си седи toxic нз грешка ли е ама това малко обърква. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 3:55 pm Заглавие: |
|
|
мерси много за отговорите
ще се опитам да напиша защо са решени повечето от аспектите по този начин.
синият цвят при титлите в ляво предвид това че съм го правил почти седмица и половина съм го тествал да е почти всякакъв но не го оставих зелен защото става - грубо казано прекалено еднообразно а и ми отваря възможност да добавя още един цвят в текстовете.
флаш банерите буквално са пуснати наведнъж в последния момент - ще се фиксират.
фонтовете в навигацията - сега дали това е фонта който казва "аз съм токсик" или не - почти няма значение защото на този етап останаха няколко фонта на кирилица които изглеждат ок по различните браузъри и ги има на 90% по компютрите на евентуалните потребители. за съжаление не е голям избора и не може да се ползва една пикселна тахома вече за да си върже някой гащите. Никой от стандартните юзъри не си изключва Clear Type в windows (за apple OS е native) а с него остават една Лусинда и Ариел които с антиалиасинг по всичките си размери изглеждат ОК. с последното Сафари и вградената му опция за - windows antialiasing е достатъчно ясно посланието. да не говорим че предишните му версии фонтове като примерно тахома и вердана ги изписваше адски грозно и нечетимо. а да ползвам картинки за имиджи с къстъм фонт на буттоните и да пледирам че имам специалисти в сферата на SEO е като да се присмивам сам на себе си :) - изводите са ясни.
за подравнявания на 100% не може да се говори тук - реално основните елементи са подравнени но примерно - подравняване на карета от ляво с такива от дясно не може да се дискутира. отзад стои CMS който движи сайтът и той е с цел там - утре ще добавя ред или айтъм отляво или отдясно и цялото ми наместване и подравняване което е отнело време, заминава за секунди. а реално ще има много размествания от тук насетне.
Sabev - ако визираш титлата горе в браузъра ти че показва друго - така трябва да е ... :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Сори за офф-а 7 от макс 6 :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 11:00 am Заглавие: |
|
|
хубаво е станало :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 1:11 pm Заглавие: |
|
|
На SpaSH страничката като кликнеш на View Design ти зарежда на Мегахим дизайна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 4:31 pm Заглавие: |
|
|
мерси
... пропускали сме такива неща ... още фиксираме дреболии ... _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|