Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Виж, вземи се стегни и си пусни представяне като нормален човек. Ако сега тепърва опознаваш този форум, значи не е за теб, все още. Тук се представят често хора, които са чели година-две и познават 1/4 от публикуващите във въпросната спец-секция - пускат 10-15 неща в първия пост, приемат ги и толкоз. Представянето ти не е чат-стая. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 7:22 am Заглавие: |
|
|
Баси колко хора са пили лимони без захар в тази тема. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 2:58 pm Заглавие: |
|
|
:) добре че съм на три бири... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 3:24 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | :) добре че съм на три бири... |
Мир приятелю, весели празници и наздраве :). Просто вчера нямах нерви да се занимавам и затова не сложих снимки. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 4:23 pm Заглавие: |
|
|
velinov написа: | Прегледай форума и кандидатствай с неща които отговарят тематично на разделите, прецени къде се вписваш най-добре и кандидатствай. Селектирай десетина неща и ги пусни като директни линкове, така че изображението да се вижда.
Съжалявам, ама цъкането по галерии е много досадно... |
В твоя случай снимки не се виждат а само линкове, също така не е ясно за кой от разделите кандидатстваш.
Пробвай наместо:[url] http://pavel3.deviantart.com/art/The-White-Face-13-76255788[/url] да ползваш: [img]адрес на картинката[/img]
Пример:
И преди да публикуваш коментара си, първо кликни на бутончето Преглед за да се увериш че картинката ти се вижда и от останалите! _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Успех. _________________ If you can imagine it, you can create it. If you can dream it, you can become it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Май 07, 2009 11:25 am Заглавие: Re: Уж избрани неща :) |
|
|
pablo3 написа: | Слагам тук някакви снимки без да имам претенции за най-добрите, просто защото трябва да разгледате цялата галерия и да прецените кои и колко от нещата Ви харесват и дали изобщо си харесвате нещо :) Все пак затова са другите хора, не аз сам да се оценявам.
|
ако кандидатстваше за фотография, от позицията на мод, ти казвам от раз, че аз тия неща нямаше и да ги погледна, заради това ти изказване и щеше да си висиш в представяне до побеляване
самооценката и доброто самопредставяне са изключително важни, на всякъде
за работа не си ли кандидатствал някъде - отиваш и мрънкаш: аз таковата, рисувам си чат пат, струпваш им 1 камара мазна амбалажна хартия с драсканици и искаш да ти дават добра заплата? _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 11:24 pm Заглавие: Re: Уж избрани неща :) |
|
|
mim написа: | pablo3 написа: | Слагам тук някакви снимки без да имам претенции за най-добрите, просто защото трябва да разгледате цялата галерия и да прецените кои и колко от нещата Ви харесват и дали изобщо си харесвате нещо :) Все пак затова са другите хора, не аз сам да се оценявам.
|
ако кандидатстваше за фотография, от позицията на мод, ти казвам от раз, че аз тия неща нямаше и да ги погледна, заради това ти изказване и щеше да си висиш в представяне до побеляване
за работа не си ли кандидатствал някъде - отиваш и мрънкаш: аз таковата, рисувам си чат пат, струпваш им 1 камара мазна амбалажна хартия с драсканици и искаш да ти дават добра заплата? |
mim написа: | pablo3 написа: | Слагам тук някакви снимки без да имам претенции за най-добрите, просто защото трябва да разгледате цялата галерия и да прецените кои и колко от нещата Ви харесват и дали изобщо си харесвате нещо :) Все пак затова са другите хора, не аз сам да се оценявам.
|
за работа не си ли кандидатствал някъде - отиваш и мрънкаш: аз таковата, рисувам си чат пат, струпваш им 1 камара мазна амбалажна хартия с драсканици и искаш да ти дават добра заплата? |
Така, сега аз да ти разясня нещо кратко и ясно, но може и да не е толкоа кратко :). Нe съм дошъл да кандидатствам, мисля че форумите са една приятелска и приятна среда за споделяне. Съжалявам за мазните драсканици, това е мнение и си остатава такова, приемам го :). Ти затова как аз се представям пред работодател и колко пари печеля не бери грижа, това си е мой проблем когато ще вземам заплата. Давай го по-непринудено, стига си ми излизал тук с някакъв наставнически тон на компетент. Аз съм един човек, който съвсем непринудено се представям, без всякакви формалности, а ти ми говориш за някакви......глупости. Когато искам да съм сериозен го правя, така че да спечеля пари, а не да ме оценяват просто хора, които си влизат разглеждат и си коментират. Знам всякакви хора може да са тук, но малко ще омръзнем на аудиторията с тези глупости, не мислиш ли. Много дълбаеш навътре, малко по-така го давай, няма смисъл аз да ти се оправдавам, защото започвам леко да го правя :). Не ми говори така все едно ти ми даваш хляба в ръцете. Повярвай ми вместо да дрънкам тук ми е по-лесно да отида да си изпълня професионално поръчките или задълженията на работа, а там го правя повече от професионално и със старание да го все по-добре. Ценя всяко мнение, но започнете ли така да ми говорите ми става смешно. Тук никой по никакъв начин не ме е задължил да се педставям и това си е лично мой проблем. Благодаря за вниманието и прятна вечер ти пожелавам. Нищо лично, просто си чешем езиците, нали знаеш как е....:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 12:51 am Заглавие: |
|
|
Виж сега, младеж ... в катедрата са ти създали погрешно впечатление за това, което можеш. На този етап си студент, който търси себе си и думи като "изкуство" и "професионалист" само ще взривят общество от хора, които имат солидна практика зад гърба си. Още повече, че курсовите работи, които показваш не могат да се окичат с такива определения. Аз лично се надявам, че тайните проекти, които клиентите не позволяват да покажеш са на ниво, но да погледнем показанато до този момент ... трогателно е! Ако трябва да съдя по това, което виждам мога да се закълна, че няма да си следващия Лий Якока (сещаш се защо го казвам).
В резюме: Покажи нещо стойностно и отговарящо на някой от разделите на форума или просто спри да пишеш тук, за да не ескалират нещата.
Повярвай ми, казвам го съвсем доброжелателно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 12:55 am Заглавие: |
|
|
Опс... не така, Пабло3.
Погледни как се представят другите в този форим, избери си раздел и кандидайствай за него.
Само не се репчи, защото нищо хубаво няма да излезе. Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 12:57 am Заглавие: |
|
|
Слушай Симпли, в момента само се излагаш, а не си струва точно сега. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 10:49 am Заглавие: |
|
|
Представените неща, дотук са малко и не на достатъчно добро ниво, за да можеш да бъдеш приет в 'графики'. Представянето тук не е формален акт за новите юзъри, а определящ момент за нивото на форума. Голяма част от нещата които представяш не отговарят на съществуващите раздели и общо взето е нямало смисъл да ги показваш. Някой спомена нещо за себеоценка и адекватност. Бях ти дал съвет в предишен мой пост, но явно или не четеш или ти е трудно да разбереш.
До тук само карикатурите могът да се вземат под внимание, но както вече казах, те са недостатъчни и слаби. Ако държиш да продължаваш с представянето си, то те съветвам да се придържаш към форумните правила. Продължавай да постваш тематично в темата си и се концентрирай върху раздел отговарящ на наличен във форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 12:52 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Слушай Симпли, в момента само се излагаш, а не си струва точно сега. |
Ще обясниш ли как се излагам? На теб кое от всичко ти хареса в това представяне?
Аз съм завършил в тази катедра при същите преподаватели и съм минал по този път. Учил съм с много кадърни хора и знам колко от тях са се реализирали. Бройката е обидно малка. Човек получава нереално високо самочувствие. Такава е системата на преподаване. Пазарът после ги изхвърля или дипломирани дизайнери се занимават с отпечатване и нарязване на визитки на лазерни принтери по цялата страна. Поради всичко това бях много доброжелателен в изказването си.
И още нещо ... от години при мен идват студенти от катедрата на стаж и всеки път се надявам някой от тях да покаже някакъв минимум, за да го задържа на работа. При всичкото ми добро желание това не се случва. Най-добрият дизайнер, който е идвал при мен е Cleos, който обаче не е учил нито в тази катедра, нито в този университет, дори не в такава специалност.
Вярно е, че в конкретния случай с момчето не става дума за графичен дизайн, но нивото, което показва не отговаря на демонстрираното самочувствие. Не умее да рисува добре, не познава програми за визуализация на идеите си, а и не видях идеи които да впечатляват. Единственото положително нещо в цялата тема е демонстрация на хъс и високо самочувствие, които скоро ще се изродят в познатото ни "Кои сте пък вие, че да ме оценявате?!". Нека не се стига до там! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 1:38 pm Заглавие: |
|
|
Simpliiiiii, какво ти става? Не четеш запетаите.
Казвах на момчето да те слуша теб, т.е. напълно съгласен съм с теб. Затова и пише "Слушай Симпли," без запетая, ако исках да се обърна към теб щеше да е построено така "Слушай, Симпли,".
Голямо недоразумение е това, жалко, че с такова впечатление си останал. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 2:07 pm Заглавие: |
|
|
Ами твърде рано сутрин ми беше да обръщам внимание на пунктоацията ... пък и сигурно съм леко гузен, че критикувам кадри на моята катедра. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pablo3
|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Няма смисъл, това е ...........Да сте живи и здрави. Беше ми драго и се надявам да не съм обидил никого, но това което се изприказва е ....и аз незанам. Нито демострирам, нито се репча, нито нищо приятели. Нито съм Пипфарина, нито съм Джуджаро, аз съм си аз и дизайнера се учи цял живот мисля. Съжалявам колега от РУ, но явно ме обърка с друг. При мен няма високомерие или излишен хъс . Съжалявам ако си мислите , че съм като онези творци дето само те се разбират и оценяват. Дълбоко ме объркахте с друг човек. Няма смисъл, махнете темата и живота да тече. Аз казах едно то се завъртя на нещо абсолютно друго. Аз не съм добър творец, аз не мога да рисувам, аз не мога да правя макети, аз не съм добър продуктов дизайнер това исках да Ви кажа, а не че съм един от великите ръководители на Дженеръл Моторс :) , поклон пред такива светила и че още много ще се уча. Ако Вие сте научени.....си е Ваш проблем. Явно тук всички се мислите за такива, защото аз не мога да се нарека дори още дизайнер, но Вие си знаете. Просто съм тръгнал от най-ниското за да стана дизайнер, а не да разчитам на тази изтормозена специалност в РУ, дето всеки е любимец на някого или с повечето се говори трудно, защото не си на нивото им като тук :), това беше майтап. Пре цялото време се мъчех да видя и да Ви предизвикам. Знаете ли какво разбрах ние никога няма да имаме организация или сдружение в България, защото ще си приемаме ЧЛЕНОВЕТЕ според симпатичен и по-малко симпатичен. Предлагам да се избърше темата ми и да си живеете в мир без един нахакан, неможещ и твърде нахъсан :):):), дето оня пич ми направи психопрофил и реши, че аз с тези скици, идеи бе човек, може и курсови както ги наричаш и си помисли, че се пъча. Няма смисъл, чао и благодаря.............:):):):):) Нека Ви провърви и Ви желая да имате успехи, това е искрено, защото знам колко е трудно на дизайнерите в БГ, а ние какаво правим самоизяждаме се. Няма смисъл приятели. Аз мога неща, които Вие не можете и обратното, всеки е силен там където иска. Няма смисъл да ме коментирате вече, просто знам какво ще стане. Псувайте , обиждайте и принизявайте ме ама не и да пълним форумите. Чао, няма да се видим повече. Да предположа ли едно мнение или ще бъде от този род - Тоя си замина , защото си мисли, че е велик и недооценен, с тея мазни скици и глупости тръгнал да се перчи. Нещастник, да си гледа работата. ЧАО :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sabev

|
Пуснато на: Вто Май 12, 2009 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Пич в началото преди около година и 7-8 месеца бях решил, че вече съм уеб дизайнер представих се имаше неприятни коментари за мойте уши, но реших, че някъде греша затова си седнах на задника и се представих, както трябва с малко помощ от захето вместо да послушаш тези хора, които имат страшно много опит в различни области ти реши, че някои те гони и вместо да си разясниш в кой раздел да влезеш ти (ако може на ти), ти реши, че този форум не е сериозна работа. Доколкото аз видял и гледал тук хората и работите им тука никой не е случаен (тоест приет) помисли си пак дали да не се представиш вместо да отговаряш на коментарите за поведението ти към форума. Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|