Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 2:05 am Заглавие: за таблет |
|
|
здравейте искам да попитам този таблет става ли за начинаещ който се захваща с фотошоп и збруш ? демек има ли си там силата на натиск и тн..
ако някой е работил с такъв ако може да даде малко инфо
мерси предварително :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marin

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 10:55 am Заглавие: |
|
|
az , cecko ako e za tebe ne si struwa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:01 am Заглавие: |
|
|
Вземи си хубаво моливче. Когато говорим за Wacom, то все хубаво, ама т'ва им е от детските играчки. Рано или късно всеки начинаещ престава да бъде такъв. По-добре от самото начало си вземи нещо качествено и като говорим за качество Intuos серията е подходяща. В обяви има пусната оферта за втора ръка - http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=19627
Ако това не те устройва като цена всеми си A5 или А6, но да е Intuos! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:12 am Заглавие: |
|
|
Тука подходящият човек да отговори е кузмича :)
Много зависи как и за какво го ползваш. Това за текстурки масчици и т.н. мисля че ще ти свърши идеална работа. Бамбука май е по-добре от Волитото, а то за тая цел си е перфектно. Ама за збруш не става много много. Кой и да е от Intuos-ите доста по-добра работа ще ти свърши.
Иначе ако можеш, тествай преди да купиш. Ако някой им а желание да ти заеме за малко. Щото се усещат по различен начин таблетите, дори и да са близки като параметри.
И все пак, всичко е въпрос на навик. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 11:24 am Заглавие: |
|
|
Ами аз вкъщи съм с Бамбук, но по-горната версия - А5. Върши перфектна работа за всичко каквото се сетиш - разликата е че нивата на натиск са 512 /1024/ и няма tilt, но това са функции които малко ме вълнуват. Иначе е адски удобен, много по-компактен /няма ги страничните ленти с бутоните/, при моя те са отгоре. USB-то се откача от самия таблет и лесно се прибира, а ако кабела се скапе, може да се смени с подобен от камера. За начинаещ е повече от достатъчен :) Пак да подчертая че говоря за серията "Fun" , която замени старите "Graphire". Този доколкото ми направи впечатление е като старите "Volito". Дано съм бил поне малко от полза :)
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 1:26 pm Заглавие: |
|
|
точно с такъв bamboo one съм в офиса.
са принципно е приятна и компактна машинката много - спор няма.
ОБАЧЕ за по-фина и пипкава работа, мастит детайлец в z-brush-a примерно - малко е кофтажно с 512 нива на натиск.
wacom са стабилни машини - не се сменят често.
затова бих ти препоръчал да кихнеш повечко кинта, но да си земеш машиняк, дето години ше си го ползваш, независимо дали си начинаещ или не =))
направо можеш с един intuos 4 да се изсилиш - той е с 2048 нива и сметам става за мега финна работа. повече точки е, но както казах - веднъж ше си го купиш _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 1:32 pm Заглавие: |
|
|
:)) бе то не з амен аз не съм начинаещ , моя таблет е от тия скъпите Wacom :) не му знам модела но е за над хиляда лева :-Р
това за брат апонеже се захваща и тои с рисуване и моделиране и като за начинаещ искам да видя как ще се справи с PS i zbrush
поръчах му тоя мися A6
http://p.jarcomputers.com/680x680/SCANTABLSWACA6BAM_680x680.jpg
10х за отговорите _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 1:49 pm Заглавие: |
|
|
A ние тук се пънем да помагаме... ууууууу... маскара! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 2:34 pm Заглавие: |
|
|
:)) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimarinski

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 2:57 pm Заглавие: |
|
|
Купих същия за домашно ползване и съм много доволен! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 5:16 pm Заглавие: |
|
|
ALFRED HITCHCOCK написа: | :)) бе то не з амен аз не съм начинаещ... |
бе то не е срамно, всеки почва от някъде :) :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Пък аз си викам: Бе тоа човек с мишката ли досега е цъкал разните му там карантии??? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 6:29 pm Заглавие: |
|
|
ми да доса нямах пари за таблет :( и са ми паднаха 200 лв че продадохме на село къщата и рекох да си купа и аз такова чудо да вида кво е :)
иан4е търся таблет да е мн евтин и много качествен :) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 6:40 pm Заглавие: |
|
|
хахахахаха, да бехте продали и прасетата па да земеш синтия, не е лошо, ние шитнахме едно лозе горе каде Грацкофски Колиби над Девин та да има за една, па кво като е 2ра ръка. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Чет Май 14, 2009 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Цецо, прасе глиставо, къде се покри по тая Варна бе!
Аз имам тоя бамбук1, дет си показал първо. Ама съм прекалено про, за да има значение с къв таблет съм! сешсе?
Иначе добре си направил, че си поръчал другия хаха |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|