Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
f

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 8:38 am Заглавие: Slynchevo :-) |
|
|
Design na logo za firma koiato se zanimava s web ... print i tem podobni ... proekta e othvyrlen i za tui go pokazvam ... daite mnenie ... horata iskat pak neshtu slychevo i lachezarno i iavno ne sam fanal viarnata posoka ... ako ima idei i komentari sha e cool :-)))
Sunny Day e firmichkata ... a si ima Sunny Day Design, Sunny Day Games i tem podobni ... tva beshe predlojenie za Sunny Day Design :
1. Logoto
2. i pak
3.tuka v razlichna raznocvetka i varhu kartinka :-)
4. i pak varhu kartinka
 _________________ peace ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 9:48 am Заглавие: |
|
|
Ми на мен не ми е слънчево, по-скоро ми е лунно едно такова! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 9:56 am Заглавие: :-\ |
|
|
Абе верно-хич не е sunny! Пък и нали фирмата се занимава с web и print-с тия картинки все едно е курорт! Шрифтът също не подхожда-по ми прилича на нещо юридическо. Според мен слънчевата дъгичка трябва да е семпличка-без ефекти, трябва да има и елемент, подсказващ по някакъв начин дейността на тая фирма! Успех:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soaron

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 9:57 am Заглавие: |
|
|
с тоя черен фон... колкото и да гониш идеята за слънчевото, тя се ше потъва в мрака :-)
може би нещо в светло-синьо и жълто... или нещо оранжево _________________ evolution & movement |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 10:16 am Заглавие: |
|
|
Po skoro e ECLIPSE man izgubil si slan4evoto ina4e sedi mnogo iziskano. _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
f

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 10:20 am Заглавие: |
|
|
nachi moita ideia beshe da sedi iziskano i tejko a ne da bade slanchevo i t.n. ... prosto te ne haresaha ideiata i iskat neshtu slunchevo ... ama ne sam na takava valna ... moje bi sled moreto :-))) _________________ peace ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 12:52 pm Заглавие: |
|
|
Бе то хубаво, ама ми изглежда до болка познато. Сигурно има сумати лога такива. И без градиентииииииии, pleaseeeee!!! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2003 10:06 pm Заглавие: |
|
|
Ами какво да ти кажа...просто според мен не би трябвало да се отклоняваш много в други свои идеи, след като в името има една - Sunny Day - слънчев ден! За мен трябва да е нещо веселичко, усмихнато... по-цветно такова. И някой по-подходящ шрифт... Можело е и по-добре :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|