Graphilla.com :: Преглед на тема - моля коментирайте

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

моля коментирайте

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
killswitch

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 10:28 am    Заглавие: моля коментирайте Отговорете с цитат

извинявам се ,че пускам 3д в 2д секцията ама просто ме ядосаха и затова! пускам го тук ,защото това е най-посещаваната секция и се пишат най-много мнения.
Не коментирайте картинките като качество на рендер а като дизайн.

такам...пускам за първи път проект,който правя в офиса...причината е ,че шефа ми каза,че проекта ми не е по вкуса му,морално остарял е и далеч не-модерен,грозен, с липса на дизайн и мисъл.С негово позволение ви представям проекта за да изкажете адекватно дизайнерско мнение.Проекта е направен за 2 дена.

на първата картинка ви представям разпределението с разположението на въздуховодите и телата.Имаме на места слизания по 50-80 см и общата височина е 3.20м
Плочките на пода са даденост и не са избирани от мен

ако е проблем ,че го поствам тук...го преместете в 3д секцията или изтриите темата...благодаря ви предварително
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 10:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

проблема не е че пускаш в 2D секцията, проблема е че в този раздел са художници и мненията им няма да меродавни.....
на мен даже и да ми харесва, не мога да ти дам съвет за по- добри опции като настройки на материал, осветление или гледна точка, а повечето от 3Dтата нямат възможност да пишат в графиките...

така че местя темата ти, за да могат да се изкажат тези които ще са ти от полза....
magibox

Местожителство: Тук

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещата които ми боцкат очите:

-Кръглите масички и пластмасовите столчета.
-Бутилките на бара.
-Старите шрифтове които си използвал за презентацията и логото.
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 8:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

стои сухо и скучно. Донякъде шефа ти е прав - не се обиждай.
Липсва ти акцент - водеща линия,която да обедини всичките тия кубчета. Столчетата не виждам по каква линия се връзват със кубичните мебели. Наистина личи, че е правено набързо - помисли за варианти. Вярно е също и че помещението си е кофти, но може би са очаквали нещо в друг стил или по-смело решение - пробвай де
При всички случаи - има нужда от промяна. Дали материалите, цветовете или като цяло пластиката - ти си решаваш. А защо не го направи в твоя си космически стил? Технологичност ли гониш? или имаш спуснати задължителни елементи?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети