Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
Пуснато на: Вто Юни 02, 2009 10:28 am Заглавие: моля коментирайте |
|
|
извинявам се ,че пускам 3д в 2д секцията ама просто ме ядосаха и затова! пускам го тук ,защото това е най-посещаваната секция и се пишат най-много мнения.
Не коментирайте картинките като качество на рендер а като дизайн.
такам...пускам за първи път проект,който правя в офиса...причината е ,че шефа ми каза,че проекта ми не е по вкуса му,морално остарял е и далеч не-модерен,грозен, с липса на дизайн и мисъл.С негово позволение ви представям проекта за да изкажете адекватно дизайнерско мнение.Проекта е направен за 2 дена.
на първата картинка ви представям разпределението с разположението на въздуховодите и телата.Имаме на места слизания по 50-80 см и общата височина е 3.20м
Плочките на пода са даденост и не са избирани от мен
ако е проблем ,че го поствам тук...го преместете в 3д секцията или изтриите темата...благодаря ви предварително _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юни 02, 2009 10:44 am Заглавие: |
|
|
проблема не е че пускаш в 2D секцията, проблема е че в този раздел са художници и мненията им няма да меродавни.....
на мен даже и да ми харесва, не мога да ти дам съвет за по- добри опции като настройки на материал, осветление или гледна точка, а повечето от 3Dтата нямат възможност да пишат в графиките...
така че местя темата ти, за да могат да се изкажат тези които ще са ти от полза.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Вто Юни 02, 2009 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Нещата които ми боцкат очите:
-Кръглите масички и пластмасовите столчета.
-Бутилките на бара.
-Старите шрифтове които си използвал за презентацията и логото. _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 8:50 am Заглавие: |
|
|
стои сухо и скучно. Донякъде шефа ти е прав - не се обиждай.
Липсва ти акцент - водеща линия,която да обедини всичките тия кубчета. Столчетата не виждам по каква линия се връзват със кубичните мебели. Наистина личи, че е правено набързо - помисли за варианти. Вярно е също и че помещението си е кофти, но може би са очаквали нещо в друг стил или по-смело решение - пробвай де
При всички случаи - има нужда от промяна. Дали материалите, цветовете или като цяло пластиката - ти си решаваш. А защо не го направи в твоя си космически стил? Технологичност ли гониш? или имаш спуснати задължителни елементи? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|