Graphilla.com :: Преглед на тема - Akuma (показвам)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Akuma (показвам)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
exile

Местожителство: Plovdiv, Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 5:22 pm    Заглавие: Akuma (показвам) Отговорете с цитат

Михайлов е виновен!

За първи път от една година да седна да рисувам нещо, дето да не е от натура и да не е без супер-друпер подробния рефърънс.

От анатомия разбирам колкото и от бойни изкуства :D То се вижда. Но просто предозирах със Street Fighter 3rd strike...

Това с молив го стигнах до етап, при който вече имам чувстото, че ще почна да го развалям, ако го продължа. А лявата ръка я рисувах сигурно 30 пъти и все имам чувството, че съм му извадил рамото, такъв лакът не би трябвало да има и прочее.
Пък ако дадете едно рамо и ми присветне може и с цвят да се пробвам.

К&К мооооля :)

(...и да си напомня да спра да драскам на листове за принтер, на които има принтирани някакви шитни отзад...)
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 5:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... otkam typographia si go dokaral
sia po anatoimiata i dynamicata na prehodite niakoi drug da kazhe - ne che az ne moga
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
exile

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ми ако някой ми каже някой комент за рисунката, за да може да я финализирам и на голямо на свестен картон, може пък да видим и тайпото с акварел и четка, както си требе.

ама нещо не им се коментира на хората :)
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

михайлов питай, той напъваше...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

рисунката е суха и с много грешки, сори, ама искаше коментар, типото е супер
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
exile

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ма аз далеч не очаквам да кажете, че е добре.
аз с тайпо повече се занимавам в пъти повече, отколкото с рисуване, да си го кажем направо :)
просто някой път му се иска на човек някакъв по-ясен коментар, понеже и на мен ми е ясно, че е пълна с грешки, и на вас, ама не ги виждам къде са, а само констатирам, че не ми стои ръката добре, примерно, ама що...
;)
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

зачернил си много сенките по цялата фигура и седят като дупки - особено по ръцете. Мускулите са ти грешни, отвори си сам анатомията. дясната ръка е в много шибан ракурс с който не си се справил и на мястото на сгъвката има нещо като палачинка. Носът на пича се слива с устата му. Изобщо заеби точно тази рисунка и почни нова.
Върнете се в началото
DJ_CyberGod

МнениеПуснато на: Чет Юни 04, 2009 1:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

рисунката е мн скована, ракурсите са наивни и 2 по-два като огледални, дясната ръка е счупена на 3 места, другата е извадена от рамото, липсва ясна идея за стилизацията, динамика липсва, ако държиш да стигнеш до краен резултат ще трябва фигурата да я започнеш отначало.. типото и мен ме кефи :) само "у"-то може би да му свалиш наклонената греда по-ниско в десния край да не прилича толкова на българско "и"(лично мнение)
exile

МнениеПуснато на: Чет Юни 04, 2009 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тенкс народе, почнах отначало :)

Чета и гледам тука някви анатомии, ще видим :) Очаквайте да ви досаждам пак скоро :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети