Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:28 pm Заглавие: |
|
|
бе казармата си беше хуй, ама имаше и ташаци - тва съм запомнил аз. а ... и че била дълга, ама за сметка на тва - продължителна. за кво си говорим? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:40 pm Заглавие: |
|
|
В #34560 се слушаше само хисарския поп. Най-велико беше като падна Тодоракис от власт, даваха партийно членство на всички пожелали, така и не разбрах защо, докато не видях на 31.12.89 друг по тв-то не дядо Тошо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Забравих, култовата заплата от 1,20 лв./месец за редник :) и ти искаха 80 ст. членски внос за ДКМС на месец, хахах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:54 pm Заглавие: |
|
|
бе обикновените и локумените фафли бяха жълти стинки... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Яко Арда в 5 сутринта, докато чакам да дигнем знамето ... Щото другия вариант в лавката беше Ротманс ама това в новобранския център не беше много добър вариант... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 11:02 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | бе обикновените и локумените фафли бяха жълти стинки... |
При нас в Банско ( новобранския център ) имаше мини гейм когато се ходеше до лафката .. щото беше близо до задния вход за кухнята .. и старите примати дебнеха да гепят бомбета за сапунка в кухнята :>. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 11:29 pm Заглавие: |
|
|
daysleeper написа: | който не е минал през казармата, не е мъж! ;) |
а някои жени като минат казармата стават геювие:D
Сашо.. сапунка с пясък да рупа под подметките.. класика/незаменимо! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 11:41 pm Заглавие: |
|
|
Супер готино е също така да те накарат да си оправиш леглото, да те изкарат навънка и да те държат поне 1-2 часа леко ооблечен (недай си боже да си сложиш шапка или шал, ареста ти е гарантиран, пък там не е хубу) на -10 градуса, да не цапаш спалното - за какво си си оправил леглото все пак, кто ще влизаш и ще го разваляш...
Също като се сетя не е лошо да те накарат да излезеш задължително то спалното (пак да не цапаш), старшината да мине да обере всички чаршафи (примерно) да речем, като те пуснат пак в спалното да видиш, че чаршафа ти го няма, да знаеш, че старшината го е откраднал, да не можеш нищо да направиш и после същия тоя старшина да те накара да си платиш липсващия чаршаф и после да ти продаде пак твоя същия, който той е ткраднал преди това. И ти нищо да не можеш да направиш.
Ех, спомени! Романтика! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 11:49 pm Заглавие: |
|
|
аз на моя старшинка съм му рисувал голи мацки на вратата на склада.. с блажна боя! незаменимо! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:00 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Супер готино е също така да те накарат да си оправиш леглото, да те изкарат навънка и да те държат поне 1-2 часа леко ооблечен (недай си боже да си сложиш шапка или шал, ареста ти е гарантиран, пък там не е хубу) на -10 градуса, да не цапаш спалното - за какво си си оправил леглото все пак, кто ще влизаш и ще го разваляш...
Също като се сетя не е лошо да те накарат да излезеш задължително то спалното (пак да не цапаш), старшината да мине да обере всички чаршафи (примерно) да речем, като те пуснат пак в спалното да видиш, че чаршафа ти го няма, да знаеш, че старшината го е откраднал, да не можеш нищо да направиш и после същия тоя старшина да те накара да си платиш липсващия чаршаф и после да ти продаде пак твоя същия, който той е ткраднал преди това. И ти нищо да не можеш да направиш.
Ех, спомени! Романтика! |
Ти къде си служил бе човек :), коя година? Каква шапка, какъв шал? Да не си служил в морската пехота :)
Има ли нещо по-готино да си гол до кръста зимата в 5 сутринта на физзарядка, сняг до колене да бичиш лицеви опори. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:14 am Заглавие: |
|
|
Аз бях накарал майка ми да ми оплете от ония шапки като на спец частите дето се виждат само очите и устата.. та тва отдолу под ушанката и марш на караул...
Баира дето служех беше зверски... поделението баш най горе на баира... та там ветровете си правиха среща да се ебат кой кого свари.
Зимъска като почне един секс преспите не могат да сварят на коя страна да се натрупат. Никога през живота си не съм рисувал толкова. сяка бодърстваща смяна сядам на чай/кафе до кюнците и драскам.
Тогава бях 60се кила не като сега 100+ със сраснал задник за стола пред кампютура... Който ви разправя че в казармата е гадно нещо вятър ви прави... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:28 am Заглавие: |
|
|
този разговор върви с пиенИе, мили мои, на теана и задушевност. та .. да се видим, да попиеме ... леко? чай ... :) _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 10:20 am Заглавие: |
|
|
kingBMF написа: |
Има ли нещо по-готино да си гол до кръста зимата в 5 сутринта на физзарядка, сняг до колене да бичиш лицеви опори. |
.... а капитана навлякъл габината* с вдигната догоре яка като на граф дракула да крещи : "П-Р-О-О-О-Л-Е-Т еееее!!!! "
*га/ъ/бина - огромен балтон обшит от вътрешната страна с кожух от овча кожа с дължина на косъма около 10 см използващ се предимно от офицерският състав, когато навънка е зверски студ.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 11:14 am Заглавие: |
|
|
Роска усещането като навлечеш въшкарник+шинел+гъбината е върховно :D ... едно такова топло и уютно! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 11:33 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Роска усещането като навлечеш въшкарник+шинел+гъбината е върховно :D ... едно такова топло и уютно! |
Ей туй пък в комбинация с марш на скок 30 км в пълно бойно снаряжение септември месец при направо летни температури от порядъка на 28 - 30 градуса си е номер едно. (айде може и без габина ама противогаза си е направо задължителен, то иначе за какво го правиш...) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Едно време, бех ного доволен че съм се скатал от таз простотия армията....
Благодаря Ви, сега като Ви чета съм не доволен, ми немате си напредстава колко щастлив се чувствам, че минах метър от тва да стана мъж...или квото там си избера :-)))))) _________________ minimiro.com
whitewater |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 1:12 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | Едно време, бех ного доволен че съм се скатал от таз простотия армията....
Благодаря Ви, сега като Ви чета съм не доволен, ми немате си напредстава колко щастлив се чувствам, че минах метър от тва да стана мъж...или квото там си избера :-)))))) |
Прав си Мини, голяма загуба на време е тва, но пък ето ти седиш и няма кво да кажеш в темата...колкото и да ти се иска... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 1:16 pm Заглавие: |
|
|
kingBMF написа: |
после що не съм искал да идвам с тебе на фитнес... ми е на, щот на живо връщаш спомените :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 1:18 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | kingBMF написа: |
.... а капитана навлякъл габината* с вдигната догоре яка като на граф дракула да крещи : "П-Р-О-О-О-Л-Е-Т еееее!!!! "
*га/ъ/бина - огромен балтон обшит от вътрешната страна с кожух от овча кожа с дължина на косъма около 10 см използващ се предимно от офицерският състав, когато навънка е зверски студ.... |
Маце :) ама имаше и приятни неща, кога ще карам пак такова без да спазвам правилника за движение :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 1:36 pm Заглавие: |
|
|
Павка, опраи си аватара, че обарква схемата:) _________________ V2&V8 forever |
|