Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hristov2256
|
Пуснато на: Пет Юни 05, 2009 9:17 pm Заглавие: Резултат от международния фото-конкурс "Земя за всички& |
|
|
Днес бях на откриването на изложбата и награждаването. Първо място журито реши да не се отсъжда, а да "направят" 1во място за 2ма човека под името "Втора награда - Лауреат"
Едната награда спечели Росица (ако не се лъжа), а друга АЗ (Калоян Христов) :))) Аз бях единственият малолетен в конкурса. Това е първата ми подобна награда. Сега имам право да направя самостоятелна изложба до 30 фотоса, но нека да почака засега ;)
Аз, сестра ми и братовчеда :) Не съм фотогеничен...хихи
Снимките, с които спечелих:
Нека това е един хубав поздрав за всички Графилци, които ми помагаха през цялото ми Представяне. _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 05, 2009 10:25 pm Заглавие: |
|
|
Айде честито. Вирвай нос до висината на това което правиш, не по-малко. Нито повече.
Много обичам някой да печели нещо :) След това като пише нещо е заредено с една готина енергия. Кеф. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 9:01 am Заглавие: |
|
|
браво бре, честито, пия бира (и други неща) ;) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 9:06 am Заглавие: |
|
|
Честито! Найстина нека да е първата от много... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Пон Юни 08, 2009 10:45 am Заглавие: |
|
|
Мерси хора, надявам се да не ми е последната награда :) _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|