Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NEN
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 9:40 pm Заглавие: |
|
|
пък и някак си не ми се вярва да можеха да го направят с герба или символите на друга европейска държава ... (тва европейска държава звучи много тъпо вече да му се невиди ) _________________ :( http://neni-nen-nen.blogspot.com
http://www.behance.net/NENNN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 11:42 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Тука е време да спрете да ми взаимствате аватара, ей, оригинал е и съм го патентовал, Дриймъре! :Р
Джапанке - тъкмо беше взела да ми правиш много приятно впечатление напоследък. Ами... не само ми пука, дали символ със значение за мен ще е по китайски потници, ами си има и правила/закони за съответното ползване на държавни знаци, както и за поругаването им. Ако налепя твои рисунки на щампа по тениски на Илиенци - няма да ти пука ли?
А това, че си работила за ВАЦ с техния основен инструмен на име Гугъл - не променя нито етиката, нито законите. И, да - знам, че на ВАЦ никога не им е пукало от това :) |
честно, няма да ми пука. реклама си е. пък и, не мисля, че мога да изкарам кой знае кви пари от такову нещу.. :))))) _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Колкото повече едни българи ще излагат за смях други и и неприемат, че българското знаме и българските символи са оригиналини и ценни, толкова е по-малък шанса държавата да стане част от европейския съюз и да се впише в световните стандарти. Има подобна тема в общите приказки. _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 9:41 am Заглавие: |
|
|
Я какво има тука... аз съм изтървал пак ;)
И квоооо, кво стана накрая ?!
Ярославе, българи, небългари, европейски съюз, световни стандарти? вписване??? Аз ли съм се изложил, я кажи?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|