DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 3:06 pm Заглавие: Трябва ми помощ, щото правя глупости. |
|
|
Значи, каква е историята - Ставам сутринта и трябва да ходя да показвам прогрес по дипломната си работа, та изрендил съм си едно превю и отивам до папката да си го копирам на флаша.. Само дето с епичните си кашкавалени пръсти натискам едновременно дел и ентър, и после по инерция още веднъж ентър.. и дипломната я няма.. как да е, намирам софт за да върна файловете, връщам ги, картинките са файн, ма псд-тата злеее "File cannot be opened, not compatible with this version of photoshop"
Чичо Гугъл и някои колеги се опитаха да помогнат, но псд-тата си остават проблем. Ако някой е успявал да се оправи с подобен проблем ще съм му задължен ако помогне и на тая клета душа..
Та като се насмеете на случката, ако някой може да помогне... плс :) _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
velinov

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Найстина много неприятно! На няколко пъти ми се е случвало така да ми се повредят псд-та. Било то поради небрежно изтриване и връщане от коша или спасявани от гръмнал хард... Има програмки които найстина вършат чудеса, но трябва да са инсталирани преди да стане золума, а не след като е станала злополуката. Дано намериш начин, но докато се чудиш и маеш как да спасяваш загубеното, по добре не губи време ами скачай на фотошопа и отначало. Неприятно, но имайки в предвид малкия процнт вероятност да спасиш нещо, по-добре да не губиш време в отчаяни ошити да спасяваш нещо. Дано все пак си спестиш двойния труд. |
|