Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Чет Юни 18, 2009 12:56 am Заглавие: Ей така да споделя. |
|
|
Значи заформя ми се една сватба, та в неделя отидох да оглледам мястото кадето ще да се проведе, да набележя места за някой от снимките, много интересно и приятно место. Преди около 400 години къщата е била съдебната зала на това селлце, съжелявам че не можах да взема някой и друг кадър от вътре, а в горичката зад къщата са бесели виновниците. Както и да е, успях в суматохата от деня да открадна някой кадър, без никакви претенции просто тестове за местонахожденията.
тов мисля да е мястото за груповата снимка, ще присъстват около 150 човека, въртях се суках се от към светлина поне е най добрият вариянт.
И тука шефът, който се беше превърнал в такси същият ден и някак си успя да седне и да се опита да си почине( преди да взема да го юркам с мойте глупости)
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Юни 18, 2009 10:42 am Заглавие: |
|
|
мястото е страхотно, и светлината си я "огледал" добре, да знаеш, че сега очакванията са големи :) _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Manchev

|
Пуснато на: Чет Юни 18, 2009 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Синьото в небето е много добро, как го докарваш така? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 18, 2009 3:39 pm Заглавие: :-) |
|
|
Империята го докарва!
То е като ливадата...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:07 am Заглавие: |
|
|
Manchev, небето от полараизарът и хубавото време.
mim покрай тез очаквания нещо се стряскам още от сега, има доста неща по цялата ситуация дето ме притесняват много(а и на подобни празненства не се разполага с много време), но се надявам поне жената да дойде с мен да ми помогне малко с някой от нещата, ама то по принцип преди всяка сватба ми е супер стрес ;)..... а забравих да вметна, на снимката кадето е котеджът, нали споменах че преди доста време е била съдебната къща на областа, та от розовият храст 100 метра в дясно има горичка където са бесели осъдените. _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:36 am Заглавие: |
|
|
Тука се оказа че съм имал една снимка от една малка част от кухнята, табелата ме изкефи ;)... и по принцип цялата къща е украсена и обзаведена в същият дух, а какви антики имат от различни държави, бащата на момичето е супер запален пътешественик и носи от всякаде по нещо традицйоно, дори докато бяхме там той беше в Казахстан, между другото работата му го отвежда на различни места, спецйалист по тропически заболявания, нямам търпение да се запознаеме.
Искам да се извиня ако ви занимавам с глупости, но на мен ми са слабост хубави и уютни къщи.
 _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:45 am Заглавие: |
|
|
Изглежда чудесно, занимавай ни :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:32 pm Заглавие: :-) |
|
|
Страхотии!
Ей за тва всяка сутрин си пия кафето в 10.40 ч. с travel&living!
Давай много такива неща!
Там имате...
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|