Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ilios

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 9:49 pm Заглавие: Представяне - фотография |
|
|
Добър ден на всички.
Имам желание да ви се представя с няколко снимки. Снимам от няколко години, но чак тази си купих по-сериозен апарат, има още път да извървя и още хляб да изям, но важното е желанието и правилната мотивация. :)
Нито едно градивно отрицателно мнение не би ме засегнало, защото съм на мнение, че това е начинът да стават нещата. Радвам се на света около себе си, на нещата от живота - било то плътни или безплътни, материални или не, а най-голямата радост е възможността за пресъздаването на този свят и неговото претворяване под формата на нещо, което човек може да види и да докосне дори. А правилата на играта са, че всеки може да вижда и прави нещата, както той ги чувства и мисли и всеки може да вижда в лицето на тази работа отново каквото желае. Как да не иска човек да се занимава с фотография :))
Качвам нееднообразни снимки и моля за критика.
Благодаря предварително!
 _________________ Цели се винаги в луната, защото ако паднеш, ще паднеш сред звездите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 2:35 am Заглавие: |
|
|
Човек, тези снимки са отвратителни. Съжалявам, не искам да съм груб, обаче това е най-точното определение. Ще кажеш - това не е градивно, ама дори не можеш да си представиш как нито едно нещо не им е наред на тия... неща.
Ако имаш нещо друго, което да покаже, че имаш поне мъничка идея как трябва да се случват нещата, покажи. И да, фотографията позволява да имаш свой начин и свой поглед, ама всичко си има граници, ако човек иска продука му да влиза изобщо в графа "фотография". _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
artivan
|
Пуснато на: Пет Юли 03, 2009 10:52 am Заглавие: |
|
|
Личи си,че търсиш,ама нещо не стига,иска си още опити според мене |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TPECHAT

|
Пуснато на: Пет Юли 03, 2009 1:19 pm Заглавие: |
|
|
що бе, маймуната е хваната в крачка :-) _________________ I pay no billz
'cause money killz |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ilios

|
Пуснато на: Чет Юли 16, 2009 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за насърчението, всички знаем колко е трудно едно начало, трябва ми малко побутване, както обикновено :))) _________________ Цели се винаги в луната, защото ако паднеш, ще паднеш сред звездите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|