Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Чет Ное 21, 2002 9:15 pm Заглавие: Snow Giant (original pencil by Anacreon) |
|
|
Tova e edna rabota koqto napravih vurhu molivnata risunka na edin priqtel(da pokaja kak bih go napravil az v cvqt)...
eto go i moliva tova go e risuval predi godina, sega e s desetki puti po dobur!!!
ps. kajete si mnenieto sega, za moq paint ne za negoviq pencil, kat go dokaram i nego na foruma togava shte go kritikuvate ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 21, 2002 9:24 pm Заглавие: |
|
|
mno iako , az li4no nema da imam tarpenie s tia kosmi i wlakna.
edinstwenoto deto bih preporu4al e malko po topul cwiat na liceto ma pak sa s tudeni blikowe::)))taka mi se sliwa s bradata:)keep drawing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2002 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Az pak snejnite velikani po drugi si gi predstaviam, ama az govoria za oneia pratchetovite snejni velikani, toia moje da e drug:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2002 7:11 pm Заглавие: |
|
|
Abe te sa sumAti porodi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2002 10:48 pm Заглавие: |
|
|
super si se spravil, luhna mi na stud ot nego, na surovost. pri moliva leko dobrodushko go dava, no shapka svaliam. eeeee ... a az sus shiban predpe4at triabva da se zanimavam, mamka mu. .. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 12:39 am Заглавие: |
|
|
Eх, Каладер...Винаги съм се възхищавал на Оцветяването ти :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 12:45 am Заглавие: |
|
|
"Vinagi"...:) brei ama nie da ne se poznavame?!?!?...btw..i tvoite ink-ove ne sa loshi ama tova shte go komentiram v tvoita tema(koeto mi napomnq che i az moga da pusna malko ink-ove) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 1:14 pm Заглавие: |
|
|
chestno kazano nqmam cqlostno oformena kritika po toq paint ...
iskam da napisha samo ... i ne me razbiraite pogreshno ...
na men mi pisna da gledam orkove, krale ritsari, obiknoveni voini i fei ...
taq tematika oshte v sijun vednuj se bqh zaql ...
nachi drugoto ... malki glavi na golemi tela spored men vurvat na chisto comix illustratsii ... tiq ramentsa trebe da sa mu zabiti v glavata ako sudq za debelinata na bronqta ...
hubav e coloringa - samo ako toi durji nqkakuv hammer ... koito e ot kamuk ... kamuka nqma takiva refleksi i takava sqnka ... bronite kak da e .. moe da sa v taq toaletna gama ... ima stud ... vqrno e ... no mi zvuchi kato geroiche namrushteno s golemi poturi i sushtiq uspeh bi durjalo gega ... prosto qvno sam se nasitil na WC3 art ... i v taq nasoka iskam da napisha che podobni paitove mi prilichat tochno na sektsiq na Blizzard za fan art ...
emi tva e ... men durvoto s nebeto /laishki kazano/ mi vduhna mnogo poveche chustvo i nastroenie ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Snakere...absolutno sum suglasen s tovaz teto go kazvash...taz tematika kakto sigurno zabelqzvash mi e ujasno pisnala(mrazim fantasy :P)...ideqta si e izcqlo na choveka deto go e risuval(puk toi kakto si zabelqzal se e uchil tochno ot Samwise(na blizzard concept artista))...ama se nadqvam i toi da q nadjivee taz tematika po nqkoe vreme...toi ima vreme...puk tova go paintnah kato pokazno, poneje toi v momenta pravi purvi stupki v photoshopa...
kolkoto do materialite :), che snakere ti ne si li videl do sega kolko sum zle s materialite, razbiram morgota da mu kritikuvash materiali, puk moite...he he?
merci za mnenieto vse pak... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|