Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 6:27 pm Заглавие: темата на Деян |
|
|
Здравейте и от мен. Напоследък се чувствам доста изчерпан все едно тъпча на едно място и правя все едно и също откъм компзиция и обработка и всичко. Та с тази тема искам да направя 'графила чек пойнт' с много и брутална критика от ваша страна, за която ще съм изключително благодарен. На предложения за полезно четиво също много ще се радвам. :)
Голям микс следва... дано за това не ми се карате. :)
Габриела:
Валентин:
Радо и Мира:
Непознати:
А ето и една серия в процеса на най- невероятното очакване. :)
Мая:
11-та седмица
19-та седмица
23-та седмица
27-ма седмица
30-та седмица
11-та плюс 30-та
Благодаря предварително за отделеното време. :) _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 8:32 pm Заглавие: |
|
|
Деяне, от тебе съм свикнал да разглеждам хубави кадри... което е трудно да кажа за показаните тук. Малко изключение правят първите на Габриела и Валентин, и от части цветния с кимоното на Габриела. Като цяло, скучни, безинтересни, дори клиширани. В осветлението си далеч по-добър до колкото си спомням.
Трябва ти малко вдъхновение според мен. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 8:46 pm Заглавие: |
|
|
благодаря. наистина ми трябва. :( _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emmsky
|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Баси, как му се скара на човека :)
Ама и аз съм съгласен. Деянски, можеш повече!!! :)
На мен първият на Габриела ми подейства вдъхновяващо! _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 6:23 pm Заглавие: |
|
|
може би трябваше да спомена, че снимките са за семейния ни албум - това са жена ми, сестра ми, кръстника, приятели и т.н т.е не гоня някаква арт цел с тях, но въпреки всичко ми изглежда, че не мога да премина някаква определена граница на повторяемост (откъм обработка и композиция) и направо откачам. всякакви предложения ще са велком. и мерси за коментарите още веднъж. :)
:( _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MissMims

Регистриран на: 20 Юли 2007 Мнения: 152 Местожителство: sofia/bourgas
|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 6:43 pm Заглавие: |
|
|
да не си в творческа дупка?
ако да, ще ти кажа аз как се оправям - два дни изключвам шалтера ама тотално, направо правя един формат на системата - наспиваш се, ставаш, надуваш си мега любима музика. опитваш се 15 мин да седиш на едно място без да мислиш за нищо ама наистина нищо - медитирай или там квото ти се налага. (сигурно ходиш на работа, така че най-добре в края на седмицата - ако нямаш два дни пробвай да си отделиш поне 5 часа). И накрая сядаш на компа и преглеждаш любимите си фотографски сайтове или гледаш нови (от сега да ти кажа един даже, който мен ме потриса всеки път http://www.baldovinobarani.com/ луд е) и се надъхваш мега много :) издухваш се максимално и ти избиват всички мисли и идеи за снимки... и отиваш на парти :D да зариеш творческата дупка тотално :D _________________ And me, I still believe in paradise. But now at least I know its not some place you can look for, cause its not where you go. Its how you feel for a moment in your life when you'rе apart of something, and if you find that moment... it lasts forever... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 9:51 am Заглавие: |
|
|
стерилноста на студийното снимане ще те съсипе... изобщо не се занимавай да ровиш по сайтове току виж ти дошла музата...
Ако ме питаш иди навън на разходка с идеите си в главата и търси подходящи местенца....
Серията на Мая с каскета и тирантите е можела да стане.. Проблема е че е недомислена. Аз бих намерил подходяща атмосфера с случайни хора.. нещо кръчма/клуб/кафене... нещо което да разказва. слагаш и 1 пура в ръката и чаша коняк и ще се получи кадър който говори...
Пробвай да снимаш на уайд.. Аз поне съм голям фен
Успех!
Просто нахвърлих "груби" съвети дано са ти в полза _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 9:54 am Заглавие: |
|
|
MissMims написа: | да не си в творческа дупка?
|
няма такова нещо като творческа дупка... ако нещо не върви проблема е някакъв външен фактор... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 9:57 am Заглавие: |
|
|
Радо прочети "Улица Консервна" ако не си.... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 10:02 am Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | Радо прочети "Улица Консервна" ако не си.... |
Деяне извини ме събуждам се и пия кафенце... първа глътка! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
|