Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
fader
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 6:07 pm Заглавие: |
|
|
това представяне ли е? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Доста силно включване. Аз лично съм впечатлен размаха и силата. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 6:20 pm Заглавие: |
|
|
Ами то това хубаво, но....
Нали си запознат с целта на този раздел на форума? Идеята (в идеалния случай) е далеч от това някой да плюе по някой друг.
Ако имаш време погледни форумните правила тук и се запознай тях. Ако нямаш това време, просто имай предвид, че идеята е тук да се събират хора със сходни интереси най-общо казано в сферата графичният дизайн или някакви други визуални проявления и разни подобни. А предназначението на раздел "представяне" е просто казано филтър който пресява обикновените ентусиасти от хората с някакви стойностни умения.
С други думи, ако просто си рекламираш сайта, тази тема ще бъде заключена или изтрита след малко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fader
|
Пуснато на: Вто Юли 28, 2009 6:30 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Ами то това хубаво, но....
Нали си запознат с целта на този раздел на форума? Идеята (в идеалния случай) е далеч от това някой да плюе по някой друг.
Ако имаш време погледни форумните правила тук и се запознай тях. Ако нямаш това време, просто имай предвид, че идеята е тук да се събират хора със сходни интереси най-общо казано в сферата графичният дизайн или някакви други визуални проявления и разни подобни. А предназначението на раздел "представяне" е просто казано филтър който пресява обикновените ентусиасти от хората с някакви стойностни умения.
С други думи, ако просто си рекламираш сайта, тази тема ще бъде заключена или изтрита след малко. |
Извинявам се, но малко набързо постнах темата с цел SEO. Сега разбрах за какво иде реч. Наистина поста ми не е представяне. Ще уважа правилата и ще се представя. Благодаря за коментарите. Темата Arthemia e наистина добра, за това съм я избрал :-) Хайде до скоро. _________________ Няма безплатен обяд, но има безплатна вечеря :-)) http://sofia.zavedenia.com/game/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|