Graphilla.com :: Преглед на тема - personal site

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

personal site

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ango

Местожителство: BROOKLYN

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2003 7:53 pm    Заглавие: personal site Отговорете с цитат

www.ango.free-host.com
zabelzki vsekakvi sa welcome
rabotata e v progress -kakto se vizda ot linkovete ,susto i texta e for example purposes only
(znam 4e images imat nuzda ot optimizaziya)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
borkataboy

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2003 8:37 pm    Заглавие: Go, go, go! Отговорете с цитат

Мога само да кажа да побързаш да я довършиш!!! Успех;-)))
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mozak

Местожителство: Carbon City

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2003 11:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

qko e... dosta deje...
(smeni si avatara... 4e toq sux)
Bobolin

Местожителство: Свищов

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 9:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер е! Абсолютно му се израдвах.
Само нещо мазаницата върху лицето на войника (ако е такъв) нещо ми се струва доста грубичка - т.е. другото е изпипано а пък там сякаш просто си тръкнал наляво и надясно tools-a на графичния ти редактор.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LMNT

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Albanskija dvuglav orel gore vljavo?! Nice...
fox

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

6+
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Add

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много ми се харесва стила, в който правиш web design - исках да го кажа още при конкурса за личен web site, но тогава пропуснах..)
Имам само едно предложение - mask върху лицата - може да е се приеме да творчески подход, но мисля, че в случая не е необходимо!
както не беше необходимо да махаш и снимката ти от фото форума и сменяната й с тушираното лице....
Сигурно разбираш посоката на коментара...)
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az pak bih kazal ... s moito skromno znanie za web design che NE STAVA ...
i to shtoto haos sas dobre podreden interface e iznachalna greshka na liubitelq web designer ...
sorry ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sunnyfrog

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 2:47 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

Haresva mi...samo che naistin ima neshto kofti tiya art neshta vutre sa strahotni nyamam dumi,no taya tehno ramka.....neshto me smushtava teji.Moje bi ne tryabva da ya ima ili ako ya ima tryabva da e po- diskretno prisustvieto i, zashtoto v momenta s tova raznostilie, koeto ne e losho no si prechat.
S web ne se zanimavam...no mi haresva mnogo.taka che ne smyatai mnenieto mi za osobeno kompetentno
Върнете се в началото
ango

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2003 6:27 pm    Заглавие: re ot "lubitelya web designer" Отговорете с цитат

Snaker,batka gruuuuuuuuubo weee- absolutno ti razbiram kritikata,oba4e
mngogo selskata,taka s noza ...zelata rabota doide ot fakta 4e toya site se proto4i suma ti vreme ta ideite se omeshaha ,agree
Dale4 sum ot misalta 4e e flawless ot profession. gledna to4ka ,oba4e da ne stava ..?Vse pak govorim sa personal site ...
Ina4e mersi na za gradivnata kritika-opredeleno ima smisal toa forum
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Съб Юли 19, 2003 12:56 pm    Заглавие: Re: re ot "lubitelya web designer" Отговорете с цитат

ango написа:
Snaker,batka gruuuuuuuuubo weee- absolutno ti razbiram kritikata,oba4e
mngogo selskata,taka s noza ...zelata rabota doide ot fakta 4e toya site se proto4i suma ti vreme ta ideite se omeshaha ,agree
Dale4 sum ot misalta 4e e flawless ot profession. gledna to4ka ,oba4e da ne stava ..?Vse pak govorim sa personal site ...
Ina4e mersi na za gradivnata kritika-opredeleno ima smisal toa forum

mi az sam si ot selo ...

nakratko

toq still deto si se razpliushtql v nego ima oshte mnogo da go razrabotvash ... problema e che dokato uspeesh toi shte ostaree savsem ... rubato e oshte ... nqma go nujniq fines ... i kato napraskash edni bukvi i matsotini mnogo artistichni do nekva rubata forma prosto me ubejdavash che ne si naqsno s havata za kompozitsiqta ... dali e grubo ... ti ne si videl grubo kvo e v graphilla ... prosto sa ti slabi neshtata a tuka ne e praktika da se pishe milo samo i samo da ima mir ... shtoto bg dudes imat navika da ti se kachvat na glavata posle ...
sa ne me interesuva che e personalno za vseki .. che ti si edi kav si ... ti ne me interesuvash ... napisah kvo misla ... sazdai si still za design ... tai she e nai-dobre ...
Върнете се в началото
ango

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hhmmm da ,,ima logica v tiya ti misli..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети