Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dalibg
|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 11:37 am Заглавие: |
|
|
те тия служби ако са като другите .. примерно ной ... ще се мъчиш да се свържиш една година .. след още две ще дойде един тип с колело, мрежа за пеперуди и малка гилотинка и ще те пита дали ти си се обаждал за кастрация ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 11:39 am Заглавие: |
|
|
Не е баш така - дойдоха няколко часа по късно, но аз имам навика силно да викам по телеофна, ако някой се прави на интересен
И искам имена от обадилите се отсреща
БТВ, много помага и запис на разговора - с повечето телефони това става доста лесно
Не ги оставяйте службите да ви се качват на главата;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 11:41 am Заглавие: |
|
|
БТВ
Ной какво общо има?
Той все пак ги е събрал животните в кораба си;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 11:44 am Заглавие: |
|
|
абе обърках се и няма едит :) ако ше става революцията аз първо там ще отида ... програмистите са назад в списъка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 11:51 am Заглавие: |
|
|
има и закон за етажната собственост, който е "засегнал" добре гледането на домашните любимци. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Когато има свръхпопулация на бездомни животни препоръчания от Световната здравна организация метод е кастрацията и връщането по места. По този начин обработените животни пазят територията си и не позволяват тя да се заема от други, необработени животни. Метода на кастрация на бездомните животни се прилага заедно със строг контрол върху популацията на домашните кучета, тяхното регистриране, трайно маркиране и популяризиране на ползите от кастрацията. Освен кастрирани, бездомните кучета са обезпаразитени и ваксинирани. НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ ПО МЕСТА ДОКАЗАНОАГРЕСИВНИТЕ И ЗАРАЗНО БОЛНИТЕ КУЧЕТА. Това означава, че върнатите по места кучета са с приемлив здравен статус. |
Хмм, може би искат да видят ухапвания като доказателство.
Май и това не е решение. Пък и няма толкова кротки на вид кучета, както пред входа :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 12:18 pm Заглавие: |
|
|
И аз имам в отсрещната сграда три каракачански пазача, дето като се разлаят нощем, будят каракачанския пес три къщи по-надолу, и глутницата кучета в къщата над моя блок, плюс де що мианва пес транзитно... А тия изроди лаят и от полъха на вятъра, егати пазачите?!?! Направо е песен за ушите :))) Обмислям да се запася с една олдскуул тръба за фунийки...
И принципно винаги ме е дразнело разните бабички като почнат да ги хранят бездомните песове... Ми като искаш куче прибери си го у вас бе?!?!? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 12:50 pm Заглавие: |
|
|
ебаси хейтърите сте :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 12:56 pm Заглавие: |
|
|
има едни тапи за уши :))))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 1:17 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Цитат: | Когато има свръхпопулация на бездомни животни препоръчания от Световната здравна организация метод е кастрацията и връщането по места. По този начин обработените животни пазят територията си и не позволяват тя да се заема от други, необработени животни. Метода на кастрация на бездомните животни се прилага заедно със строг контрол върху популацията на домашните кучета, тяхното регистриране, трайно маркиране и популяризиране на ползите от кастрацията. Освен кастрирани, бездомните кучета са обезпаразитени и ваксинирани. НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ ПО МЕСТА ДОКАЗАНОАГРЕСИВНИТЕ И ЗАРАЗНО БОЛНИТЕ КУЧЕТА. Това означава, че върнатите по места кучета са с приемлив здравен статус. |
Хмм, може би искат да видят ухапвания като доказателство.
Май и това не е решение. Пък и няма толкова кротки на вид кучета, както пред входа :) |
Точно тук идват парите за бензина до Пловдив;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AndonastY

|
Пуснато на: Сря Юли 29, 2009 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Ние все още имаме китайци (виетнамците де се дянаха незнам) |
|
Върнете се в началото |