Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 5:00 pm Заглавие: Тема идва в София |
|
|
В творческия бранш основната цел е да се откроиш, да бъдеш уникален, да се осмелиш да стъпиш в непознатото и да създадеш нещо оригинално.
Най-добрите професионалисти в областта на дизайна ще споделят своите виждания, идеи и опит. Какво ги вдъхновява, откроява и прави уникали.
Специални гост-лектори ще бъдат “Бащата” на руския интернет и на уеб дизайна в Източна Европа - Артемий Лебедев от „Студия Артемия Лебедева“ и Дейвид Карсън - „Най-прочутият графичен дизайнер на планетата”, директор на David Carson Design, Inc.
Ще присъстват и водещи специалисти в областта на уеб и графичния дизайн от България.
Не знам дали ще ида, да дам 200 лева за да ме напсува Артемии... _________________ Илюстратор на свободна практика.
http://www.shop.pipilota.com
http://www.behance.net/pipillotte
https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts
http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 12:11 am Заглавие: |
|
|
нали вече съм казвал за Лебедев?!? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 1:16 am Заглавие: |
|
|
Пожелавам си децата ми да живеят свят, в който вършенето на работа е по-важно от PR-а им... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 1:36 am Заглавие: |
|
|
Надали ще ги огрее. И тук става тенденция да се говори и пише за работата вмест да се върши. Всеки е велик на приказки. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:26 am Заглавие: |
|
|
няма :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:46 am Заглавие: |
|
|
пълна загуба на време и пари е да слушаш идеотизмите на др Лебедев _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:54 am Заглавие: |
|
|
То по принцип даването на пари за да слушаш някой да говори е погрешно. Иначе, пичовете кво, плямпат някакви неща, а пък ако на някого му се слуша, пълни им джобовете.
На мен по-скоро ми е странно защо има някакво активно отношение към Лебедев. Какво ви пука се чудя...
Някакъв човек, прави си някакви неща, прави си някакви пари. Не ви звъни по телефона и не ви праща спам по пощатар нали? На мен ми се вижда адска загуба на енергия да се дразниш на някого като него.
Иначе, бих разбрал човек да се дразни на Боно, щото този е адско леке и понякога си в заведение, което те кефи, и вземат та пуснат някое от лигавите му парчета... _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 12:02 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | То по принцип даването на пари за да слушаш някой да говори е погрешно... |
Напротив :) някои от местните приказват итересни неща на маса... струва си почерпката :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Кой Лебедев? Да не би един за който подочух нещо, че бил гъс? :) Или става дума за друг, който не е? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 2:43 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | То по принцип даването на пари за да слушаш някой да говори е погрешно. Иначе, пичовете кво, плямпат някакви неща, а пък ако на някого му се слуша, пълни им джобовете.
На мен по-скоро ми е странно защо има някакво активно отношение към Лебедев. Какво ви пука се чудя...
Някакъв човек, прави си някакви неща, прави си някакви пари. Не ви звъни по телефона и не ви праща спам по пощатар нали? На мен ми се вижда адска загуба на енергия да се дразниш на някого като него.
Иначе, бих разбрал човек да се дразни на Боно, щото този е адско леке и понякога си в заведение, което те кефи, и вземат та пуснат някое от лигавите му парчета... |
Невъзможно е ползването на Ру-нета без да усетиш присъствието на Лебедев. А когато говорим за "технически илюстрации" Лебедев в часност и руснаците като цяло са мерило. Истина е че човека вдигна стандарта на ретуша за уеб до небесата. Ти друго бачкаш така, че това не те засяга можеш да си колкото искаш неутрален, но вебаджиите ги засяга, особенно тези, които обичат да попретупкат нещата или правят основно и само темплейтен дизайн.
Дразни ме колко е нафукан, за това вероятно няма да отида на лекция. Освен това почва в 10, е и , а в колко свършва? В 11.25? Да дам 190 лева за да се запиша от сега за лекция с неясна продължителност, много несериозно са подходили организаторите. _________________ Илюстратор на свободна практика.
http://www.shop.pipilota.com
http://www.behance.net/pipillotte
https://www.facebook.com/pages/Pipilota/190244357663915?ref=ts
http://illustrators.ru/users/Irina_Pamyatnih/portfolio |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 3:22 pm Заглавие: |
|
|
Може да пратим Михайлов да го запише тайно на камерата :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 3:43 pm Заглавие: |
|
|
хейтъри :)
Кво му е на Темката ве, изкарва пари човека, дава заплати на хора.
Т'ва са пари някой трябва да ги вземе клиента ако не той друг ще е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Ми казаха ти "до небеста", освен това е "мерило"... pipi не се заяждам, просто наистина го смятам за абсолютен бездарник и паразит... факта е че през фирмата му минават и читави хора и понякога, въпреки самия лебедев, продукта е читав... но това по правило е изключение.
Иначе посоката ти на мислене е правилна, по добре иди си купи за 190 лева 2 хубави книги, вместо да слушаш бръщолевенията на лицето лебедев... освена ако темата не е "Шпенди капели при продаването на пълни глупости на неприлично богати клиенти" с под тема "Къде се въдят неприлично богатите клиенти и как да си хванем от тях" _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 4:04 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Ми казаха ти "до небеста", освен това е "мерило"... pipi не се заяждам, просто наистина го смятам за абсолютен бездарник и паразит... факта е че през фирмата му минават и читави хора и понякога, въпреки самия лебедев, продукта е читав... но това по правило е изключение.
Иначе посоката ти на мислене е правилна, по добре иди си купи за 190 лева 2 хубави книги, вместо да слушаш бръщолевенията на лицето лебедев... освена ако темата не е "Шпенди капели при продаването на пълни глупости на неприлично богати клиенти" с под тема "Къде се въдят неприлично богатите клиенти и как да си хванем от тях" |
аз викам да дадем по 190 лева на лицето ЛХ да направи един семинар по цитираната от него тема... ще бъде къде по-интересно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Аз викам да си ги запазя тия 190 лева. Много ги искат тия пари нещо, отвсякъде... дай за тва, дай за онова. Кво им харесват толко? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | аз викам да дадем по 190 лева на лицето ЛХ да направи един семинар по цитираната от него тема... ще бъде къде по-интересно :) |
Неотдавна дадох само няколко лева в един бар... и получих 3-часова лекция за стохастиката и шрифтовете от лицата LoveHate, Implant, Rot, Simpli и ValBo... дригите просто не бяха толкова активни... бас ловя, че Лебедев не може да ги снесе тия работи за 2 уиските време! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|