Graphilla.com :: Преглед на тема - Nqkolko risynki za comment ;)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Nqkolko risynki za comment ;)
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2003 2:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ти па..изобщо не съм се ядосал де:)))))
а иначе...те хората и "12 тухли е колонка" и "леке от червено вино на тоалетна хартия в паспарту" излагат в галерии, ма посмърно немож ма накара да ги аресам:))
нооооо...щом има кой да ги харесва и излага..начи за някой все пак си струват:))
MyCTaKaP

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2003 2:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

radvam se che nikoj ne me pita dali tova sa tatyjrovki :P
Add q daj i az da gi vidq tiq aziatski pana :) mnogo me vlekat takiva raboti... i sichko drygo deto ste vijdali i mqza gore doly na mojte syshto shte mi dopadnat :)))
R1dler yvajavam mnenieto ti i vse pak si mislq che go gledash kato profesionalist a spored men za da kajesh edna kartina dali te kefi ili ne t.e. dali ima izluchvane nqkakvo trqbva da q poglednesh kato obiknoven chovek kato takyv za kojto se pravi tova iskystvo :)
shtoto maj hydojnicite ne risyvat samo za da vpechatlqt drygite hudojnici :)
Naj-vajnoto e che na men mi haresva :) i kakto sym trygnal maj skoro shte pochna da risyvam na orizovi zyrna :) vse mi se iska da namalq formata za smetka na detajlite :)
Blagodarq na vsichki za mneniqta dosega :)
OPREV

МнениеПуснато на: Чет Юли 17, 2003 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mdam mene me kefqt to tva si e 4isto proizvedenie na izkustvoto :)
Ako gi vidi daskala mi po garfika i sha im sa nakefi mnooo :)
Mene ako pitash
ne gi butai s photoshop draskai si gi taka !
Ina4e kefi mnoo :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
whiterat

Местожителство: BULGARIA

МнениеПуснато на: Нед Юли 20, 2003 5:43 pm    Заглавие: mnenie Отговорете с цитат

Mnogo gotini nechta.Gotini stilizasii.Bixa stanali mnogo dobri ilustrasii za prikaski. No triabva da vnimavach ,zachtoto se polu4avat razni raboti,kato tatuirovki i razbivat ostanaloto koeto si postignal.No tezi nechta sa ti na edini4ni mesta.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети