Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне "графики и илюстрации"

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне "графики и илюстрации"

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zlato

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 3:51 pm    Заглавие: Представяне "графики и илюстрации" Отговорете с цитат

Здравейте, аз съм Златолин и отдавна следя форума ама така и не съм си разкрил присъствието. Само воайорствам художниците. :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vegetastef

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 8:18 pm    Заглавие: Re: Представяне "графики и илюстрации" Отговорете с цитат

Браво Злато,но тази втората не трябваше да я пускаш,имаш други по-добри рисунки от втората,като "Metal Gear Solid" "The Objective
" и онези спийдове.
Rotorblade

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 8:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво Злато, благи са! Имат си и трески за дялане, но много приятно усещане носят. Втората- ръчиците малки ми се виждат, раменния пояс е сбъркан, шкембенцето излишно идва, и кимоното трябва да се барне още. И въпреки това ме кефи.
Дано са благосклонни майсторите!
Успех!
Върнете се в началото
Zlato

МнениеПуснато на: Сря Авг 26, 2009 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vegetastef, Rotorblade - благодаря ви. Знам че не някои имат косури. Те не са и чак толкова актуални, но не искам да слагам други работи, тъй като се надявах в този форум да започна на чисто. :) Ако въобще започна, разбира се, но май тук мн внимание не отделят или просто не са ми забелязали темичката.
Върнете се в началото
Rotorblade

МнениеПуснато на: Сря Авг 26, 2009 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами хората дето се представяте, все разправяте че следите форума и би трябвало да знаеш че се искат повече рисунки за представяне. Щом не са дотам актуални и имаш нови, за къде ги пазиш!? Нали хората трябва да добият представа за работата ти!
А новото начало пак ще си стане, ако Мейсман реши че си достоен! ;)
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Авг 27, 2009 9:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

давай още....
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети