Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zlato
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 3:51 pm Заглавие: Представяне "графики и илюстрации" |
|
|
Здравейте, аз съм Златолин и отдавна следя форума ама така и не съм си разкрил присъствието. Само воайорствам художниците. :)
|
|
Върнете се в началото |
|
|
vegetastef
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 8:18 pm Заглавие: Re: Представяне "графики и илюстрации" |
|
|
Браво Злато,но тази втората не трябваше да я пускаш,имаш други по-добри рисунки от втората,като "Metal Gear Solid" "The Objective
" и онези спийдове. _________________ BLOODY VAMPIRE |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rotorblade
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 8:54 pm Заглавие: |
|
|
Браво Злато, благи са! Имат си и трески за дялане, но много приятно усещане носят. Втората- ръчиците малки ми се виждат, раменния пояс е сбъркан, шкембенцето излишно идва, и кимоното трябва да се барне още. И въпреки това ме кефи.
Дано са благосклонни майсторите!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Zlato
|
Пуснато на: Сря Авг 26, 2009 12:27 pm Заглавие: |
|
|
vegetastef, Rotorblade - благодаря ви. Знам че не някои имат косури. Те не са и чак толкова актуални, но не искам да слагам други работи, тъй като се надявах в този форум да започна на чисто. :) Ако въобще започна, разбира се, но май тук мн внимание не отделят или просто не са ми забелязали темичката. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rotorblade
|
Пуснато на: Сря Авг 26, 2009 12:40 pm Заглавие: |
|
|
Ами хората дето се представяте, все разправяте че следите форума и би трябвало да знаеш че се искат повече рисунки за представяне. Щом не са дотам актуални и имаш нови, за къде ги пазиш!? Нали хората трябва да добият представа за работата ти!
А новото начало пак ще си стане, ако Мейсман реши че си достоен! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
|
maceman nightWoWalker
|
Пуснато на: Чет Авг 27, 2009 9:49 am Заглавие: |
|
|
давай още.... _________________ ... gief more epix ... |
|