Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 2:21 pm Заглавие: LOGOS... kakto obeshtah |
|
|
Znachiii tva sa chast ot neshtata koito shto gode haresvam i v momenta sa mi na hard-a. Sledvashtata seria shte e kato sabera sili da prerovia neide kam 80 disc-a arhivi.
Praveni sa v perioda 98-02
01.
USA veriga magazini ot tipa "Napravi si sam".
02.
Sofiiska stroitelna firma, praviha mi remonta na apartamenta, BG i EN version.
03.
Malka soft commpany na edin friend, pishe test soft za niakvi finlandci.
04.
Pub v rodnia grad, eiii tam kolko piene sam izpil, ne e istina:)
05.
Niakvi arabi deto probvat da prodavat kilimi ot po 10 000$ i nagore v Sofia.
06.
Sofiisko zvukozapisno i montajno studio, do kolkoto znam oshte go uborudvat.
07.
Veriga magazini za cigars, luli i podobni v Sofia.
08.
Niakakavi vodoprovedchici... ne razbrah mnogo.
09.
Bar & Restourant v Santa Barbara, USA
10.
Restourant v SZ, mnouu dobar restorant, preporachvam vsekimu. Tova e logoto na lux chasta mu.
11.
Tva ne vleze v rabota, ma az si go haresvam.
12.
Stara rabota, ma mi se nravi. Neznam dali e izpolzvano izobshto. Inache trebvashe da e marka za pro discotechno uborudvane - mixers i podobni.
13.
Kafene v SZ
14.
Tva morg. da obiasniava kvo e :)
15.
Slovenska firma za skateboard oborudvane. Mnogo mu se radvam na tva:)
16.
Niakvi kurierski uslugi, neide iz USA, drugo ne razbrah.
17.
Sofiiska hardcore grupirovka
18.
Show na stari samoleti v Antverpen, Belgia
19.
E tva mi e parvoto logo ever ever, oshte ne diah siadal pred PC. Mnogo santiment ima v nego
20.
Tva e dashterna firma na oneia deto sa pod #1. Pod taia marka prodavat otverki, chukove, kleshti i podobni
Adi sia da va vida po reda na nomerata:)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 2:44 pm Заглавие: |
|
|
opaa _________________ asenpetrov.com
Последната промяна е направена от P E T R O V на Пет Дек 06, 2002 2:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 2:48 pm Заглавие: |
|
|
eaaaaa logosssss :)
nachi vednaga top 3 from 20
---------------------------------
07 smokers ...bez elipsata i nadpisa center
17 btc 32 ...ma poveche mi prilicha na hip-hop ili boyz grupa
20 morello hardware ...niam notes
---------------------------------
cool...mnooo ideini rapti! :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 2:53 pm Заглавие: |
|
|
07 - center si e chast ot imeto, a elipsata e shtoto tva si e proekt za tabela, emailirana
17 - mi iskaha mladejite da ima malko graffity zvuchene, imache v parvia variant beshe edna ultra zlobna gotika. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 2:58 pm Заглавие: |
|
|
iaku _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 3:35 pm Заглавие: |
|
|
nema koment samo kat pro4etoh reda s aprtmenta i at znam kolko e iak se umra ot zawist weeee |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 3:36 pm Заглавие: |
|
|
Adi be dezignerite, zakvo rovih 1 chas da sabiram loguta.... ko sa chudite, spodeliaite:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Първото и последното най ми харесват на мене, визуално де, инак идея яка има долу горе във всяко ;)
Ама аз по принцип не съм фен (т.е. не държа особено) нито на идейните нито на оригиналните неща, така че много не ставам за мнение баш за лого, дето и двете неща се искат :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 3:51 pm Заглавие: |
|
|
To kam teia dvete ima i oshte edno deto sha go postna kat go zavarsha da vidim dali sam se spravil s iskania "moderen western stil":)))) To e za zakliuchvashti sistemi i ima tam edni mnouu specifichni iziskvania. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Mi ko da spodeliame bre :) ,
btw ednoto logo beshe praveno za mene i si go haresah mnogu oshte togava ti kazah, ma ne vurvi da ti polzvam logoto:) . tui az katu tebe ne moga da go napravia ei go moia variant
za drugite koito sum vijdal predi sum ti kazval che mi haresvat mnogo tva na bara v S.Z ot segashnite mi mai nai haresva...do tolkova mi stigat poznanitata v logos ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 4:34 pm Заглавие: Re: LOGOS... kakto obeshtah |
|
|
LoveHate написа: |
Adi sia da va vida po reda na nomerata:)))) |
01. без забележки
02. още като го правеше ти казах, че английския вариант го чета кат "ВАНДАЛ"..... ама не ми повярва - па и тука никой не се заяде - така че явно не съм бил мноо прав...
03. тия твойте софтуеристи или са големи непукисти... или незнам и аз... ама тва е супер несериозно.. както и да е - повече ми харесваше варианта за Моргот и местожителството му в покрайнините на софия :)
04. таа преливка на червеното се надявам да е само в джейпега м?
05. тука... пак не си ме послушал кот съм дрънкал едно време - ама се пак ще си кажа и пред сички - треаше на зеленото да махнеш долната финтифлюшка и там да влезе текста ТАЛЕН - щеше да стане по-компактно и... абе по-добре - тва обаче си е мойто мнение де.. мое и да не съм прав :)Р
06. без забележки - :)
07. такааа... тука идваме на един стил, дето... хмм.. хем ми е познат, хем го обичам... хем ми е сантиментален - както знаете, аз съм стар бейсболист - и едни от любимците ми - Atlanta Braves са с подбна типография - и поради таа причина неми седи кат лого за магазини за лули... ма кат се замисля без горния "сантимент" - логото си е ок! :)
08. ........ ми.. не виждам кво да му коментирам.. не ми харесва.. водопровод убаво.. ма те е фанал яко мързела :)
09. Таа олива ми е мноо любима... само не ми харесва тва, че не са подравнени буквите с маслинките отляво и дясно :) - знам че е нарочно така - ама иначе по-би ми харесало :)
10. форума... ми.. не ми е луксозно много... моеше и подобре - щит в елипса ... един фонт , още един ... некви опити за хералдика...
ноо... кво пък - предполагам че е ок за ресторант дето треа да "изглежда" тежко...
11. фабриката... нещо не ми харесва... ако беше по - "нисък" фонта и не толкоз издължен под халетата мисля, че щеше да е ноого подобре..
------------- пфууу фас пауза --------------
12. тва мноо ми харесва... немам забележка - макар, че ако някой ден се качи на борд ше ти се разкаже играта да прочетеш нещо...
ама нейсе - мноо ми харесва:)
13. също много ми допада... забележки.. нямам :)
14. ми... 2Д.цом е супер... с дигитал бих си поиграл повече :)
15. е тва... ти мноо му се радваш ама аз нещо не го разбирам :(
нищо няма да кажа - има идея в него ... ама не ми харесва ама никак... незнам - мое да съм ретрограден :)
16. Кореа пост виж - много ми е любимо... дори и "странно сгънатия плик" :)))
17. БТК-то... мии... поскоро не ми харесва - на мен де... аз викам - ако ше е гарга да е рошава - ако ше е "графити" да е цветно.. :)
низнам низнам - и верно е малко рападжийско :)
18. е тва ми хареса мноу.. не го бях виждал дося... но ми хареса - дори и тва че тоя пропелер (самото витло де... не текста) е доста голямо - кеф.. :)
19. е тва... нема ко да го коментираме :) кат сяко първо лого... нооо определено има идея в него - което някак си май е и по -важно :)
20... хлъц... супер е.. тва много ми харесва... обаааачеее
предстаи си само как би седяла една гайка посредата аааааа :)))))
трепач...
--------- хлъц... .та в заключение... да кажа...
дами и господа - който го може - си го може и тва е... дори да го мързи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 4:35 pm Заглавие: |
|
|
От повечето, които ми харесват има няколко the best i sux..:)
№4 The Next....cool място си е..заралии му викат дъ-нексъъъ...да знаете как да се оринтерате тоз за club...)
№7 Smoker's - very sophisticated!
№9 OLIVAAA - sux..) sorry
№ 15 Skate board - Slovenia....well done! _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 4:44 pm Заглавие: |
|
|
mi az spodelih bre... :)
i az tfa -----vandal---- si go zachetoh :PPP
b.m.f. tfa logo fadpik 7 li she reche?
avatarche dea maaamu i az za taia gaika si pomislih...ili bolche beshe... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 4:53 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | b.m.f. tfa logo fadpik 7 li she reche? |
faBRik |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 4:56 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: |
avatarche dea maaamu i az za taia gaika si pomislih...ili bolche beshe... |
абе нещо подобно имах предвид
обаче е ясно, че - първо така за 3 мин няма как да го напраа по-добре - второ .. нямам и желание ... и трето.... май не съм прав - се пак така както го е напраил ЛХ си е екстра :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 5:21 pm Заглавие: |
|
|
b.m.f heee verno...ma --B or b -- ne se li pishe na drugata strana?
:))) tfa mi prilicha na .d.
av-che.. mdam gaika she e bilo...ma si praff dea kot si e naprafil LH
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ae sled malko she postna seria logos za edno company da fidim koe she si haresate... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2002 5:38 pm Заглавие: ae logos! |
|
|
:: _________________ asenpetrov.com
Последната промяна е направена от P E T R O V на Пет Дек 06, 2002 5:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Нед Дек 08, 2002 2:04 am Заглавие: |
|
|
best 3:
1. Klub drums
Много добро попадение особено за кръчма. представям си го как седи
на меню-та и пр. Има си излъчване и начина на представането на барабана е
супер:)
чудно хрумване!
2.morello hardware
Седи тежко и стабилно, а елемнта в средата е сполучлива закачка с думата
хардуеър. Аз поне така го разбирам, но и да не е така си е попадение в десятката.
Просто и на място.
3. Sound light
Много радва, като изключим жълтото петно, което хич не ми се връзва с линеарното
предстване на всичко останало. Седи точно като изрязано у фотошопа и лепнато отгоре.
Разбирам че в него ще да е пиниза, но лично на мен много ми тежи.
Worst 3:
1.Тален(килимите)
Претрупано и кичозно ми стои. Ясно ми е че на арабина баш туй му трябва, ама това
не го прави по-хубаво лого. Има много "акценти" които го правят претрупано - веднъж някакво
подравняване по буквата А, дваж вертикален текст, триж килим с орнаменти в него...
Иначе съм убеден, че араболяка сигур си е дръннал чалмата в тавана от кеф кат го е видял:)
2.Форум де Лукс
Въх!:) Овал с двойна линия, градиент в него, триизмерен шрифт хвълящ сянка, горе още веднъж,
гербче и то с градиент..бррр..:))
3. Ванда(л) Строителната фирма
Основна забележка - не става ясно как се чете. Ванд, Ванда, Вандал?
Човек започва да си губи времето в чудене дали прозорчето аджеба нещо трябва да значи или просто
си е рисунка там..а ако от логото не става ясно какво е името на фирмата, значи всичко е сбъркано още
в основата:)
По другите някакви малки забележки:
Фабриката която толкова си храсваш знам:)...също я намирам за малко претрупана откъм акценти..веднъж има обърната буква, втори
път подчертан текст, трети път фабрика в цял ръст:) Кое е акцента?
Тука не съм съвсем безпристрастен, защото по принцип не харесвам особено подхода "what you see is what you get"
Демек..пишеш фабрика - рисуваш фабрика, пишеш поща - рисуваш пощенски плик, пишеш елипс - рисуваш елипс:)
Намирам го за скучно и не виждам смисъл да се дублират текст и графика като послание.
Ама тва е стара препирня де и тя край нема..както казах - лично мнение. (ся да не ми дадеш за контрапример blaupunkt само)..:))
И последно - първото ти лого - woodoo мога смело да заявя, че с малка преработка може да бие всички по-горни неща:)
Точно щото хич не прилича на лого по общоприетите понятия, е оригинално и нестандартно и ако се пипне малко да
не изглежда толкова случайно ще стане супер. Колкото повече го гледам толкова повече ме кефи:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Нед Дек 08, 2002 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Za kilima moe si praff, arabska im rabota
De LUx, mi polojenieto sashtoto, otdelno tova ne chistoto logo a pak tabela, satui sa i teia gradienti i prochie. Gornia nadpis e ot logoto na drugata chast na krachmata i znam che ne si fitva mnogo, ama tva e polojenieto
fabrik na EN oznachava textil, tai che tuka ne pozna, zakachkata e tochno s prostolutite manifakturi :)))
Za vand-a si mnogo praf, ama toi mi spesti parite za sabarianeto na edna stena, barterosahme sa... be ne mi e sred nai dobrite.
BTW, merersaj na vsichki do tuka i ochakvam vkliuchvane i ot drugi ta da imam stimul za sledvashta seria. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Дек 09, 2002 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Ovcete ubivat vsi4ko detsko prosto - mUniashtina _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|