Graphilla.com :: Преглед на тема - Стугаро дизайнерска

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Стугаро дизайнерска

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Авг 19, 2009 3:17 pm    Заглавие: Стугаро дизайнерска Отговорете с цитат

Добър ден. Задавам такъв вапрос тук, тъй като една част от Вас са в приложно-рекламния бранш и може да са се сблъсквали с отговора.

Нуждая се от контакт с човек или фирма, които да ми изработят наколко относително сложни единични тримерни детайла от алуминий и черно желязо. До колкото знам за тази работа са нужни CNC /ЦПУ/ фреза и струг и човек с подхобящи умения. Склонен сам да не се пазаря за цената, дори да дам повече от исканото, ако получа читав продукт. Ще предостава оразмерени чертежи на детайлите... абе в общи линии знам какво точно ми трябва. Единствената опасност е, че някой неща може да се наложи да се правят по 2 пъти, за който гяволък естествено ще си платя.

Това което не искам е да се занимавам с някой изкуфял баьо, в мръсна работилница, дето чертае по хартията от обедния салам.
Rostislav

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Чет Авг 20, 2009 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

0886 842049 Владо. Той знае къде ще го направят както трябва, кажи му, че аз съм ти дал номера му.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети