Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
thyn
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 6:56 pm Заглавие: |
|
|
Седя с увиснала челюст, целия омазан в лиги... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zaheto

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 7:01 pm Заглавие: |
|
|
това който не го гледа незнам просто УНИКАЛНО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Абе той Аватарчето верно малко страшен, ма чак пък толкова...
Инак сериозно - не ми изглежда обещаващо като филм, но като компютърна графика - за феновете й със сигурност ще е хит. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristov2256
|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 7:16 pm Заглавие: |
|
|
lol ! Аз броя ли се за фен вече ? =D _________________ Номерът не е да видиш нещо, което другите не са виждали. А да видиш онова, което всички виждат, но така, както никой друг не го е виждал до този момент. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Ба го .. не бях и чувал за тоя филм .. май историята ше е малко лигава с тия сини крави/индиянци с добрите очи. Но визуално май ше цепи дупета. :] _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Авг 20, 2009 9:19 pm Заглавие: |
|
|
Това ли е този с новата 3D технология, за която ми разправяше? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:09 am Заглавие: |
|
|
много разочароващо изглежда, и като дизайн и като анимация...
И идеята е повлияна по всичко изглежда от 2рата част на Града на К. Саймък. вамериканчено.
Ясно че на коментара ми феновете на Камерън ще гледат с насмешка, но това е което си мисля. Затова не е добра идея да се дават Оскари за някой филм само щото да може да си върне парите. Визирам Титаник, сори.
Дано филма като филм да е много добър, щото визията е на ниво игра. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:57 am Заглавие: |
|
|
ами незнам ама на мен концептите не ми харесват...особено машинките _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
magibox

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 1:07 am Заглавие: |
|
|
От трейлъра надушвам разочарование.Виж новия трейлър на "2012" ми навлажни очичките _________________ Peek-a-boo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:13 am Заглавие: |
|
|
ма верно тия сините се едно от моя снимка са ги моделирали... тряя да получавам роялти егати :)
инак - нищо интересно за мен :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:26 am Заглавие: |
|
|
NEN написа: | нито 2012 нито тоя ... някви хора цъкали яко като луди и после им платили само дето няма филм ...
май само аз от всички чакам "where the wild things are " ... |
Е, че как! Аз даже и групата прослушах покрай трейлъра на филма! Изглежда чудесно! Работата е там, че аз съм киноман, и наистина във всеки тип филм имам любими филми. Т.е. гледам определния филм с нагласата за него! Т.е. не смятам, че един "ефектен филм" задължително е плиткоумен или не е хубав, защото сценария му не е изпълнен с драма... Понякога е хубаво просто да се забавлява човек! А на мен бедствените филми ми носят истинско забавление и даже, ако няма драма в "2012" щях да се радвам повече :D И много зависи от това, какво е настроението ми в момента. Понякога ми се гледат твърде сериозни филми, друг път глуповати комедии! И най-често приказки разбира се :D Навремето така всеки гледаше на "Ловът на мишката" като на детско филмче съвсем обикновенно, мен определно ми се видя доста различно и хубаво и после хоп - режисьора му направи Карибски пирати (отново плиткоумна история;), но една чудесно разказана приказка!!!). Хел Бой, който сигурно на много хора им се вижда като типичен комиксен филм, на мен веднага коренно ми се открои от другите "такива" филми. Режисьора му направи "Лабиринта на Пан", който Nen, ако не си гледала - почти съм сигурна ,че много ще ти хареса. Но това са хора, които просто имат усет към киното и могат във всеки жанр да правят чудеса! _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimarinski

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 10:34 am Заглавие: |
|
|
Днес ще гледам предпремиерно двайсетина минути от филма в Арена, и ще видя дали е такава революция за каквато говори Камерън! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KaloqnStoqnov
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 11:31 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | NEN написа: | нито 2012 нито тоя ... някви хора цъкали яко като луди и после им платили само дето няма филм ...
май само аз от всички чакам "where the wild things are " ... |
Това е доста консервативно мислене!:(
Е, че как! Аз даже и групата прослушах покрай трейлъра на филма! Изглежда чудесно! Работата е там, че аз съм киноман, и наистина във всеки тип филм имам любими филми. Т.е. гледам определния филм с нагласата за него! Т.е. не смятам, че един "ефектен филм" задължително е плиткоумен или не е хубав, защото сценария му не е изпълнен с драма... Понякога е хубаво просто да се забавлява човек! А на мен бедствените филми ми носят истинско забавление и даже, ако няма драма в "2012" щях да се радвам повече :D И много зависи от това, какво е настроението ми в момента. Понякога ми се гледат твърде сериозни филми, друг път глуповати комедии! И най-често приказки разбира се :D Навремето така всеки гледаше на "Ловът на мишката" като на детско филмче съвсем обикновенно, мен определно ми се видя доста различно и хубаво и после хоп - режисьора му направи Карибски пирати (отново плиткоумна история;), но една чудесно разказана приказка!!!). Хел Бой, който сигурно на много хора им се вижда като типичен комиксен филм, на мен веднага коренно ми се открои от другите "такива" филми. Режисьора му направи "Лабиринта на Пан", който Nen, ако не си гледала - почти съм сигурна ,че много ще ти хареса. Но това са хора, които просто имат усет към киното и могат във всеки жанр да правят чудеса! |
wicky-много правилно:) _________________ http://kaloyanstoyanov.tumblr.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piperkov

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:01 pm Заглавие: |
|
|
маската с Джим Кери от 94-та ми седи по-убедително от тия 3д сини лица :x ебати шита. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:21 pm Заглавие: |
|
|
хора ноо се пънете бе :) защо търсите под вола теле, койото иде да рече защо търсите филм тука, този тип продукции (за мен поне) винаги ама винаги се гледат като готини картинки (тва име смисълна) - аз за тва давам пари да ги глеам на кино ... а вие търсите некви дълбоки сюжети, тежки драми, смисли, сентенции _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 12:28 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ем, не, бе, само Уикито търси...