Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
kalvera

|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 6:38 pm Заглавие: Вятърните генератори до Тюленово |
|
|
Изглеждаха фотогенични, но дали се е получило вие ще кажете?!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
 _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeyanStefanov

|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 6:46 pm Заглавие: |
|
|
втория кадър ми харесва на мен, но като цяло са ми малко скучни. :) _________________ Photography and ala-bala |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TETRAGRAMATON

|
Пуснато на: Чет Сеп 10, 2009 9:20 am Заглавие: |
|
|
Spored men, vuv 6 i 4-tvurtuiat ima niakakuv potencial koito e mojelo da se razvie, no puk bez podhodiashta svetlina, koiat ochevadno ne si sluchil da imash ne stavat vinagi neshtata. _________________ London professional Portrait and Headshots photographer |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Сеп 10, 2009 11:34 am Заглавие: |
|
|
За мен композиционно не са се получили. Аз много обичам перки и на мен никога не са ми скучни, ама на тази серия нещо не можах да се изкефя. Мисля, че не ти е било ден просто :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 11:05 pm Заглавие: |
|
|
Мненията ви (също и липсата на много такива;)) потвърждават теорията ми, че обекти които на пръв поглед изглеждат фотогенични не са никак лесни за заснемане. Може и да не ми е било и ден :) _________________ "Imagination is more important then knowledge" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
emmsky
|
Пуснато на: Вто Сеп 15, 2009 2:51 pm Заглавие: |
|
|
И на мен са ми правили впечатления тези генератори. И край Калиакра също.
Установих, че е много важно по кое време на деня ги снимаш.
Примерно, малко след залез, се получават много хубави цветове в небето, то самото е по-тъмно и генераторите яко контарстират.
Ако се търси по-общ план - готин е слънчогледа около тях, но когато е свеж... Размерът им също е внушителен и различни импровизации с това също биха могли да бъдат интересни.
Човек може много да се заигре с тях.
Повече вдъхновение и късмет следващия път! :) _________________ if you are not prepared to be wrong, you won't came up with anything original |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|