Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
velinov

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Такъв трябва да е заболекарския стол в кабинета на щатния зъболекар на отбора на Ferrari в F1... ;)))
Ергономията е много важна! Имай го в предвид за следващите си проекти, независимо в колко начален стадии от развиването си. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Да отбележа, че при белия мечок съм спазил всички ергономични изисквания за шезлонг като ъгли дължини.. (функционалните размери), с малка промяна в общия ъгъл с пода, просто е по-изправена позата.
Гледал съм от учебника на проф. Кючуков
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 4:37 pm Заглавие: |
|
|
променил ситочно този ъгъл които не трябва....особено за релаксиращ стол _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 5:08 pm Заглавие: |
|
|
Идеята да го променя е понеже при по-полегналия тип трудо се вкючваш в компания той е напълно за релакс, а така е удобно да се взема участие в разговори без да трябва да се надигаш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Мерси за психоанализа. Може да съм била леко иронична, но не и зла. Нито пък има какъв хляб да ми се взима. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2009 7:04 pm Заглавие: |
|
|
Не искам да отклонявам вниманието от и без това стопрния въпрос дали трябва да съм в 3D или не, ще изчакам решението на колегите от раздела, но раздледах портфолиото на Велинов... страхотно е и понже все пак съм възпитаник и на "Илия Петров" пускам нещата специално за него пък и да са част от представянето ми като обща профил
Нямам претенции, но просто и през това съм минал за да съм това което съм, и реших че ще е любопитно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Astfgl

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 11:03 am Заглавие: |
|
|
pipi написа: | е тези неща, не трябваше да ги пускаш |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 11:13 am Заглавие: |
|
|
Вероятно трябва да съм поласкан, но далеч не мога да кажа, че това което виждам ме радва. Права за 2D раздела трудно ще получиш, а това което показваш не ти помага и за цялостното ти представяне. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rolund_het
|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 11:42 am Заглавие: |
|
|
Уча същата спецялност и честно ти се чудя от къде този хъс и лично аз ти се възхищавам,че си много надъхан.Според мен попадение имаш в идеята с цветните столчета.Много ми хареса,браво:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Solarman написа: | Не искам да отклонявам вниманието от и без това стопрния въпрос дали трябва да съм в 3D или не, ще изчакам решението на колегите от раздела, но раздледах портфолиото на Велинов...
Нямам претенции |
Както казах нямам претенции, реших че ще ви е интересно..
Е добре стига съм поствал неща, че се нещо не е трябало, чакам решението за 3D, от мен за сега беше това |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 1:37 pm Заглавие: |
|
|
Функцията на представяне е да се представиш с най-доброто. Тук хора 'без претенции' не трябва да има. Въпросът е претенцията да има покритие, а това автоматично е проверка на личната себеоценка на представящия се...
Смятам, че трябва да пуснеш още няколко 3d-та и дизайни. Пребиваването в 'представяне' не е формална част от присъствието във форума, а мярка за ниво, константно качество, а в най-добрият случей развитие в областта на изява, на представящия се.
Успех! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Прав си наистина човек не бива да е без претенции, но аз с е развивам в областа на дизайна и претенциите са там, така че нека от раздела за 3D да казват какво правим, че май цялата графила писа в темата само не и те :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Сеп 17, 2009 3:53 pm Заглавие: |
|
|
единия модератор от 3D форума е някъде по калните пътища на монголия, а другият е толкова затрупан от работа, че едва ли скоро ще може да види.....
за етюдите- не са лоши, особено онзи на опаковъчният картон, но тука ученически работи не са на почит....
кофтито в тези рисунки е липсата на авторският похват, който да те грабне.....
стила винаги е академичен и освен техничарско изпълнение няма друго какво да се види.....
с няколко думи - това са работи единствено за даскалото.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Solarman

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Какво стана още ли няма решение от ген. щаба |
|
Върнете се в началото |