Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pizza
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 11:37 am Заглавие: Prepress таблици |
|
|
Уважаеми господа ПРОФЕСИОНАЛИСТИ,
Проектирам новите листовки на нашата фирма и искам да представя техническите характеристики на машините в табличен вид (2 таблици на траница). Близко подобие на табличките има на сайта на фирмата http://free.top.bg/intertrade/ (на станицата на конкретен продукт)
Интересувам се какъв софт бихте препоръчали за създаване и ОПЕРАТИВНО редактиране (без кофти преформатиране) на таблици. Предварително казвам Excel (spreadsheet processor) + Corel Draw! не ме удовлетворява.
Някой ако знае добра комбинация - Quark + XTension някакъв или нещо подобно да предложи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Table editor или creator май беше
Идва със Page Maker
Екоспортира като епс
В Quark 5 има вградени таблици и се работи сравнително лесно с тях
Какво значи оперативно форматиране не разбрах обаче _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 12:20 pm Заглавие: |
|
|
taka purvo kaji kak ia imash tablicata sega.
shtoto ako ia imash v exel veche posle dali she polzvash corel ili quark se taia :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pizza
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 2:48 pm Заглавие: |
|
|
10x-a-lot na ValBo
дано да се полу4и
Оперативно е да могат по всяко време да се едитват (докато се стигне до печат) защото все излизат корекции не да ги експортирам от нещо -wmf ili neshto takowa i posle da si gi gledam samo, da trqbwa nanowo da se prawqt, 4e pak da se exportirat, 4e ....
ico
Таблиците сега ще се правят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2003 2:56 pm Заглавие: |
|
|
И в двата варианта има възможност за корекции _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pizza
|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2003 10:04 am Заглавие: |
|
|
Направо ме е срам че попитах :) То освен Пейджа в пакета има само 1 програма и тя се казва Тейбъл :)))) (Да бях погледнал първо ... А го имах ...
Просто ме домързя да инсталирам и питах няколко мои познати дипломирани дизайнери, то докато им обясня какво ми трябва ... и никой нямаше идея какво ще ми свърши работа ... (на какво ги учат тези хора, работят по 5 години по специалността (предимно предпечат) и таблици най-много в Корел от Ексел импортират :)
Благодаря за съвета програмата се държи много добре (просто е правена за това, което ми трябва :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|