Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
HEA
|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 6:36 pm Заглавие: gmail проблеми |
|
|
Снощи към 2-3 през ноща, получавам писмо от gmail да си ресетна паролата на акаунда там, като ако ли аз не съм била изпратила такова запитване да не го правя.
Параноята веднага ме обзе и си викам, от какъв зор някой ще хаква пощата ми, но за всеки случай метнах аз всичките или поне една голяма част от паролите си да преправям.
Днес сутринта трябваше да кача няколко обновявания към разни страници и нещеш ли ФТП/то ми отказва да разпознае хостинга ми. Отне ми няколко писма да се разберем с хост доставчика ми за какво иде реч, но това се оказа без връзка с пощата ми.
Преди малко един приятел ми се оплаква, че получил същото запитване за паролите му към пощата от hotamil и си викам това не може да е дежаву и преди малко поглеждам и виждам надписа в gmail:
Gmail is temporarily unable to access your Contacts. You may experience issues while this persists.
Learn more:
Contacts temporarily unavailable
Your contact list is temporarily unavailable, which may result in a few issues:
* Auto-complete may not work
* The contact manager may not load
* Chat may not work
We're working to fix the problem, and in the meantime, you should be able to continue to read and send mail as normal. Thank you for your patience.
----------
Някой нещо знае ли по въпроса? _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Без паника, проблемът е общ за целия Gmail мисля, и аз го имам в момента - повечето от писмата се отварят като минеш в html версията ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|