Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 6:37 pm Заглавие: Esensio Logo |
|
|
Фирма за уеб дизайн и разни компютърни приложения.
 _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 7:50 pm Заглавие: |
|
|
фирма бе бате ква ферма :) ... като цяло ми аресва, ноу мраза тез вертикални линийки, ти па глеам ги убичаш и често ги ползваш, винаги ма радва и факта, че си кастъмайзваш вордмарка ... малко ми е странно туй, че горния хоризонтал ти е по тънък, но тва са се субективни неща ... а и другу баш па за корпоративна визия ли реши да ползваш айсток, при все, че моеш да напрайш такоа сто пъти по дубре, ма сигур си немал време или па некви други обективни причини са се измундрили ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 7:58 pm Заглавие: |
|
|
аз се сетих за това:
ма то такива с количества... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 9:35 pm Заглавие: |
|
|
Ама как сте ми се наредили тримцата, дето нищо не са пускали от 1 гоина поне ... ако изключим данчовите драсканици по асансьорите :-)
Проектчето е за едни френдове и е по схемата лого срещу портфолио ... скоро и аз ще се влея в глобалното пространство.
Знакът не претендира за кой знае каква уникалноост, по важно е да бъде стегнато и да работи.
Глезотиите с логото ги правя, защото продават по-добре, а в случая си играх докато ги чаках да дойдат.
Забравил съм да сложа купената снимка от айсток ... и да, не ми се занимаваше да рисувам _________________ Too much trabaho! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|