Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне: Лого дизайн

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне: Лого дизайн
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sredkova

Местожителство: Милан/Варна

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 9:12 pm    Заглавие: Представяне: Лого дизайн Отговорете с цитат

Здравейте!
Следя от известно време форумът ви, и реших и аз да се представя тук :)

Казвам се Десислава Средкова и се дипломирах преди два месеца, специалност инженерен дизайн. Основните ми интереси са в областа на интериорният и продуктов дизайн, но със стечение на обстоятелствата, две години по време на следването си работих като графичен дизайнер и това предопредели интереса ми и в тази област.
Бих се радвала на вашите коментари относно някои от логата които съм правила, в този период, а и след това...

[/img]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Runt

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 9:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo me kefat logata :) kusmet ne 4e ti trabva :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 9:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ей така се прави представяне....

жирафите ми допадат... можело е да се заиграеш и да направиш на знака един "жирафски" патерн... колкото за експеримента :D

електро ми допада но е можело доста по-добре с разпределенито на елементите да се направи...

Успех!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Thank You God!
sredkova

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за коментарите! :)

Относно жирафите, имаше и такива варианти с патерни, но този беше избран, дори аз лично не харесвам шрифта използван в логото, но това беше желанието на клиента.

Електро Про... там основният ми проблем беше, че знакът /Е-то и точките /трябваше да са отделни от изписването, тъй като така не изглежда по най-добрия възможен начин, а и донякъде разваля идеята, която представлява концентрично пресъздаване на екологичните източници на енергия - в центъра Е /енергия и слънце/, вътрешен кръг точки /хидросфера, вода/ и външен кръг точки /атмосфера, вятър/.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 10:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Забелязвам дискусия около най-високите животинки, имаш ли вариант силуетите да са в кръг?
Все пак считам коментарите за излишни пред свършен факт.
kdjenev

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

едно Евала от мен за представянето и за логата..успех
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Окт 06, 2009 11:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не скачам, но определено представянето се откроява от останалите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

от моята камбанария се вижда следното: тайпото навсекаде е мега слабо.... дори ряпа като мене го прави по-добро!
Sabev

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 3:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Стил! :) харесва ама неразбира :S
Върнете се в началото
sredkova

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 10:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
Забелязвам дискусия около най-високите животинки, имаш ли вариант силуетите да са в кръг?
Все пак считам коментарите за излишни пред свършен факт.

Не, нямам такъв вариант, не ми е хрумвало :)

LoveHate дали тайпото, е чак мега слабо не ми се коментира, но определено винаги ми е било най-слабата страна, откъм идеи много повече ми се получават нещата :)
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами съжалевам, ама е слабо, виж дали е мега слабо може да се спори... пак да уточня, че от мойта камбанария е такова. Изглежда кондензите и тин-овите шрифтове те увличат, а те са едни от най-неподходящите за логотайп.... отделно, почти навсякъде имаш грешки... я в кореспонденцията тайпо>графичен знак, я в композирането, я в нещо друго. Не ми е работа да влизам в детайла, тук има хора дето ще го направят по-добре от мен.

А вие любезна, не се впрягайте излишно, а и принципно по тези места се забелязва тенденционно толериране на млади дами с дизайнерски наклонности... така, че приеми моя глас, като глас на реалността. Само хвалби никому не са нужни, особенно когато треските за одялване са доволно много.
sredkova

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
Ами съжалевам, ама е слабо, виж дали е мега слабо може да се спори... пак да уточня, че от мойта камбанария е такова. Изглежда кондензите и тин-овите шрифтове те увличат, а те са едни от най-неподходящите за логотайп.... отделно, почти навсякъде имаш грешки... я в кореспонденцията тайпо>графичен знак, я в композирането, я в нещо друго. Не ми е работа да влизам в детайла, тук има хора дето ще го направят по-добре от мен.

А вие любезна, не се впрягайте излишно, а и принципно по тези места се забелязва тенденционно толериране на млади дами с дизайнерски наклонности... така, че приеми моя глас, като глас на реалността. Само хвалби никому не са нужни, особенно когато треските за одялване са доволно много.

Нищо подобно :) аз сама си казах, че знам, че ми е слаба страна :) ако не исках критики, нямаше да се представям тук :) а и хората се развиват постоянно, аз искам участието ми в този форум да ме кара да се развивам, така че благодаря за коментара, наистина дори не ми е хрумвало да се впрягам :)
Върнете се в началото
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az malko po-obshto shte se izkazha - rabotite ti izdavat esteticheski uset i konkretna naglasa v oblasta na grafik dizaina.
tova koeto ti lipsva, ako sydia po pokazanoto tuk, e:

ovladiana higiena na izobrazhenieto
ovladiana tehnika na kompozirane
ovladiana volia za poddarzhane na homogenna stilistika
ovladiano otnoshenie kam tipografia
ovladiano razbirane na balans v proporciite na otdelnite elementi na izobrazhenieto
(tova doniakade se obiasniava s parvoto)

kato cialo golemi problemi, fact e che sa reshimi.
ako az biah implant-a, vednaga shtiah da te priema, no sas sdelka za pogasitelen plan po glavnitsata i lihvite na vsichkite ti problemi:-)
welcome
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

доктор Хаус напуследък е дубър, апа ЛовеХате си е се така лош, обикновену и двамата са лоши, което иде да рече, че можеш да се чувстваш леко облагодетелствувана ;) ...

... казваш, че имаш много идеи и че там много ти се получват нещата - това е дубре, но винаги имай наум, че лого дезигна е минималистичну "изкуство"*, което е първа дружка със стилизацията и четимостта ...

... та вихренето на идеи и особено на форми е добре дошло на белия лист с молива, но не чак толкоз във финалния резултат ...

... ету например едната Флореста дури и след най ужасните индиански мъчения пак нямаше да го прочета правилну ...

... а колкото до проблемите с тайпото - нурмалну е да ги има в началото тва е нещо, за което просто си трябва време, четене и копане, няма как да е вродено и да се опира на талант

... ше станат нещата - успех

* - кавичките не са случайни
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 12:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а най-важното което пък рече е че:
epixs написа:
.... rabotite ti izdavat esteticheski uset i konkretna naglasa v oblasta na grafik dizaina...

обобщено има основите девойката... само работа остава за да подобри качеството....

а на мен това което ми допада е подхода при представянето на нещата... което предполага едно друго отношение... различно от на 90% постове!
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 12:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм "за" =))
момата в правилната посока се е запътила =)
RG®

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 2:16 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Ехо, Младежите!

Починете си, де!

sredkova написа:
... Казвам се Десислава Средкова и се дипломирах преди два месеца...

Имате време.

В лого раздела, можете да разпъвате момичето на кръст колкото си искате!

:-)

WelHome® Даниела!

:-)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vrabchev

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RG, уточнявай какво имаш предвид, да не се подведем нещо :)
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Сря Окт 07, 2009 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Десислава бе старец :))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети