Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
north

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 6:04 am Заглавие: Scout Crew |
|
|
Правено за кеф. Отново 50 на 50 3Д и пейнт /пост ако някой държи изобщо на тези детайли.
Малко работни етапи ако на някой му е интересно :
http://img75.imageshack.us/img75/3057/scoutcrewenvbreakdown.jpg
P.S
Bahti zora dokato go napisha na krilitza tova ! Na edinstvenata shibana klaviatura s bg bukvichki naokolo polovinata butoni sa iztriti da go e..a..!! _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Отново прекрасна работа. Аз бих ревизирал само твърдият контур, който при тази ефирност във формите, леко ми вади очите. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 10:16 pm Заглавие: |
|
|
Много готино, пак. А за бг клавиатурата, що не ползваш фонетична? тогаз ти дреме къде са бг буквите. Ако нямаш пиши лс и пращам. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Много готино, но ми прави впечатление че ти се губят формите и е трудно за разбиране. Иначе атмосферата и гамата са много приятни! ;) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 11:15 pm Заглавие: |
|
|
Yup .. точно това си мислех по рано днес дето каза SS .. :> но пък кефи. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Точно North'ско е :) Много кефи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 2:33 am Заглавие: |
|
|
Мерси пичове, всички забележки са много точни. Специално за обемите: долу в дясно е най-зле, по моему.
Bio братче, аз съм си шибан, прост текезесар и само на бдс моа да царапам криво-ляво, тая фонетичната не мога да я захапя за момента и тва е. Макар че ще ми се наложи явно. Иначе тенкс за предложението .<thumbs up > _________________ www.northflame.com
..Като ги пуснат тия ъглошлайфи (китари им казват някои) и кат ревнат "Still of the night", найт-майт ама друго си е нашто... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:52 am Заглавие: |
|
|
не знам колко му е 3Дто на това но за 2Д е супер :)
за малко да ти дам права и за 2Дто ама видях че си имаш ;Р _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 1:59 am Заглавие: |
|
|
e ima i 3d de, abe ima sekvi D-ta ;)
nishto de, ako zema ta si izgubia pravata za 2d-to shte imam edni rezervni :)) _________________ www.northflame.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
|