Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 12:20 am Заглавие: |
|
|
Ае тия дъски не са ли много големи и ми се сртува че нямат рез. а и бъмпа им е отврат...ма иначе ми харесва...има atmosFear!!! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 8:13 am Заглавие: |
|
|
като 3д графика не е особено добре..то е още вип ,както си пише горе ама рекох да го пусна за коментар на дизаина...клиента харесва неща в черно и бяло и иска нещо леко по-нестандартно изглеждащо, засега са ми оставили свобода ама гледам да не се оливам :) _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 9:35 am Заглавие: |
|
|
гледал ли си телевизия в стая с лампи зад гърба?
ще трябва да гасиш светлините като пускаш телевизора ;)
другото, което забелязвам е, че всяка стена е различна от другите и сама за себе си ... не знам дали това е идеята ...
мисля че по-подходящо ще е едната стена да се откроява от останалата част от помещението, нещо като център .. да дърпа погледа ..
леглото и стената зад него си пасват добре .. те трябва да са акцента, да изпъкват .. а другото трябва да е по-семпло, за да ги подчертава ...
другото, което ми вади очите, са 4-те вида лампи ...
махни поне тая до леглото .. няма нужда от нея, при положение че стената зад леглото свети _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 9:48 am Заглавие: |
|
|
Тва легло не е ли много ръбато?Ако зема скоча отгоре му и не се прицеля много добре шси дисплейсна главата от раз...:D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 10:17 am Заглавие: |
|
|
daysleeper - каэваш някои вярни неща и ще помисля по въпроса...
Христо...довлечи си гъэа в събота
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 8:07 pm Заглавие: |
|
|
ето още малко 3д скици...рендерите са направени ,колкото да си покажа идеята :)
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 12:30 am Заглавие: |
|
|
Мой съвет, разбирай, че това е и мое мнение, просто помисли дали нещо не ти помага:
1во. недей да вникваш в детайл, особено на идейно ниво, пример: имаш вече определени лампи над отделните групи в хола - а не е ясно защо 3 осветяват барплота а само 1 масата за хранене, която е 2 пъти по-голяма като площ.
2ро. махай детайла като чашки, обувки - това няма значение за пространството - важно е самото то, какво се случва в него - пример: имаш дневна с 3 реални къта - а тя е доста малка за тях, леко се бият - помисли, нужно ли е да са еднакво силни, акцентирани, въобще има ли нужда от акцент - не е ли по хубаво да определиш нещо водещо за пространството и другите да го допълват - така по цялостно се гледа на средата - а тя е малка като квадратура - има нужда от макс пространство, дори и лъжовно
3то. разработвай си групите спрямо пространството, а не просто спрямо идеия за дизайн на мебел или приумица - телевизора в дневната - до него има някакви графики, нещо, гледайки ТВ ти през цялотп време ще виждаш 3 картини и една полица с някакви неща(за в бъдеще) и ще се претоварваш. Гледай просто телевизора, тои е достатърно пълен с динамика, не е нужно повече.
4то. обяснявай си материалите в пространството и какво говорят - контрастът е най лесното, което може да правиш, но с него всеки се измъква от въпроса защо е така? :"ами искам контраст". пример: спалнята - едната - е с паваж, защо по толкова груб начин отнемаш уюта на помещението, асоциацията, е че си на улицата, но защо трябва да имам креват на улицата.
Когато ти измисляш пространството, за теб няма случайно, този който го обживява ще я донесе тази случайност. Ти трябва да имаш отговор на всичко важно, не на лампите, не на мебела от евърмоушън. Не е лесно да направиш "празно" простреанстово, но и пълното е "трудно".
Подходи по функционално към задачата, информирай се за отделните материали и способностите им, щом си ги набелязъл (под от павета - те тежат 1тон в/у плочата). Разбираш ли, материалът е визия и ограничение, съобразявай се с това. И наистина, прави си пространстворо, дори бяло, нека уж да изглежда лишено от тръпка за обикновенния човек, но като се вгедаш да усетиш качествата зад идеята, а да не се залъгваш с някакви мебели и предмети. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 9:36 am Заглавие: |
|
|
еми иэградил съм си такъв стил на работа - много бърэо генериране на идея и иэчистване на проблеми с всеки следващ раэговор с поръчителя...It works so far... _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:47 am Заглавие: |
|
|
на мен като не специалист ми харесва размаха с който боравиш в пространството....
кефи ме нестандартното мислене...
даже и да не е функционално от професинална гледна точка, аз бих си направил такава подреба в нас, просто защото е различно.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Genko3D

|
Пуснато на: Сря Окт 14, 2009 2:43 pm Заглавие: |
|
|
Мен, цветовете/материалите ми идват малко тежки, а на моменти прекалено крещящи. Ако и в действителност изглежда така доста hard'n'heavy ще да e..
Но това вероятно е въпрос на вкус, а аз нямам много, така че давай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
|
Върнете се в началото |
|
 |